<

В Устилузькій громаді прикордонники затримали порушників, які хотіли втекти до Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:38 | 13.04.2023 / Новини / , , /
Перегляди
908
/ Коментарі відсутні

Вночі 12-го квітня трьох молодиків віком від 22 до 25 років, які мали намір нелегально дістатися до Польщі, виявили прикордонники Волинського загону.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Інформацію про ймовірних порушників військовослужбовці відділу «Морозовичі» завчасно отримали від оперативників. Чоловіків прикордонний наряд затримав за кількасот метрів до кордону.

Як з’ясували правоохоронці, один із затриманих упродовж останніх місяців уже вчетверте намагалися в незаконний спосіб покинути територію України, а його товариш – тричі. За цей час хлопці встигли «відмітитися» на кордоні з Молдовою та Угорщиною. Невдалою виявилася спроба втечі й через українсько-польську ділянку.

Ще одного правопорушника днями затримала група реагування відділу прикордонної служби «Амбуків». 34-річний житель Донецької області також не полишав наміру незаконно дістатися Польщі. Як стало відомо, наприкінці березня чоловіка не пропустили через кордон в одному із пунктів пропуску на Львівщині у звʼязку з відсутністю законних підстав на виїзд з України у період воєнного стану.

Відносно усіх затриманих прикордонники склали адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП. Трьом чоловікам доведеться сплатити по 8500 гривень штрафу. Таке рішення ухвалив суд. Розгляд ще однієї справи призначено на наступний тиждень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя