<

П’яний житель Ковельського району хотів підкупити патрульних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:28 | 2.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
110
/ Коментарі відсутні

1-го лютого на Ковельщині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних. 

Про це повідомили в секторі комунікації поліції у Волинській області.

За спробу відкупитись від адміністративної відповідальності турійчанину загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Слідство розпочало досудове розслідування. 

1-го лютого близько 14-ї години, поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили у смт. Турійськ транспортний засіб за порушення правил дорожнього руху.

Спілкуючись із 36-річним керманичем, поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від запропонованого проходження тесту він відмовився, натомість запропонував поліцейським вирішити це питання на місці.

Попри попередження про відповідальність за такі дії, водій все-таки залишив інспекторам грошові кошти у сумі 3 тисячі гривень.

Поліцейські зафіксували це на нагрудну боді-камеру та відразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу, аби задокументувати факт хабарництва.

Відомості кримінального характеру слідство внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 КК України. Разом з цим, у водія вилучили права на керування транспортним засобом та склали на нього адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер