<

Провідний український телеканал оштрафували за трансляцію російськомовного серіалу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:43 | 15.07.2021 / Новини / /
Перегляди
691
/ коментарів 11

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення наклала на канал «1+1» штраф на суму 71 488 гривень. Усе через трансляцію російського серіалу «Кухня» російською мовою.

Рішення щодо штрафу регулятор прийняв 15-го липня. Хоча перевірку Нацрада призначила понад 1 рік тому, – пише Детектор медіа.

Моніторинг регулятора підтвердив, що у квітні – травні 2020 року канал «1+1» показував серіал «Кухня» російського виробництва російською мовою.

Під час засідання представниця каналу Тетяна Смирнова зазначила, що це трапилося через неоднозначно виписані норми закону.

Водночас, за інформацією Держкіно, «1+1» має прокатні посвідчення на цей серіал, а відповідно до них мовою розповсюдження серіалу є українська.

Закон передбачає трансляцію іноземних фільмів і серіалів з українським дубляжем або озвучкою.

За порушення телеканал зобов’язали сплатити штраф у розмірі 71 488 гривень.




коментарів: 11
  1. А чому тільки фільми?? Озвучити українскою мовою треба не тільки фільми, але й всі пісні: Полякова співає, а синхронно звучить озвучка українською. І так само з іншими співаками, які шпрехають російською та англійською.
    А як же хоче наш глядач подивитись “С легким паром” , “Служебный роман”, “В бой идут одни старики” з українською озвучкою. А про Штірліца серіал чому ще нк озвучили нашою солов’їною?

  2. Підтримую ! Нашо раша-кіно, коли е великий Олег Сенцов ! Ще пам’ятаете, хто це ?

  3. На Інтері сьогодні зранку серіал про Алісу Сєлєзньову, теж на російській мові. Теж оштрафуйте !

    • в таких випадках пропоную одразу кидати в екран шось важке ! виразити таким чином протест !

  4. сьогодні в 20:30 на тому ж телеканалі продажна Кароліна Куйок на мові акупанта горлопанитиме. Аж з московії прилетіла. Теж оштрафують?

  5. А скільки в кожній квартирі книжок на мові окупанта: Пушкін, Лєрмонтов, Толстой,Бунін,Єсєнін,Карамзін,Достоевский, Чехов, Лєсков,Шолохов, Сімонов. Негайно створити комісію по перевірці квартир, де зберігається вражеська література. Виявить зрадників і……
    P.S. Схаменіться, дебіл–дауни, бо лихо вам буде. Як би ви не брехали—-ПРАВДА переможе,так було і так буде, бо БОГ–це ПРАВДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер