<

«Продам тисячу Зеленського»: українці придумали, як перевести ковідні гроші у готівку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 21.12.2021 / Новини / /
Перегляди
1821
/ 1 коментар

Українці, які скористалися послугою «єПідтримка» та отримали свою тисячу гривень за вакцинацію, продають її за готівку.

Саму “тисячу Зеленського” продавці оцінюють дешевше і продають її за кілька сотень. Про це стало відомо з оголошень, розміщених на платформі OLX.Реклама, – передає Сьогодні.

Хтось пропонує придбати за 450 грн, проте можна домовитися і дешевше, хтось – придбати книги на 699 гривень + оплатити доставку, а хтось – купити будь-які квитки (в кінотеатр, театр, на потяг) за вашими ПІБ.

OLX не єдиний спосіб оминути правила

Українці знайшли незвичайний спосіб обходити перелік дозволених товарів та послуг, які можна оплатити так званою тисячею Зеленського.

Один з одержувачів 1000 грн за вакцинацію зміг оплатити нею дві банки пива, хоча ні алкоголь, ні продукти не входять до списку дозволених товарів.

Схема виявилася дуже простою: річ у тім, що закуп українець зробив у барі одного з кінотеатрів, і тому оплату через термінал вдалося провести.

У коментарях інші користувачі написали, що в барі кінотеатру чи іншого закладу культури можна купити будь-які напої та солодощі без купівлі квитків. Головне, щоб код цього місця потрапляв до списку дозволених програмою.




один коментар
  1. Читали б Буг, то вже давно це знали.
    Бо я спочатку казав щоб бабулі з хуторів своїм внучкам за пів ціни продавали ці криваві сертифікати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер