<

Повідомили, яке підприємство намагалось вивезти через «Ягодин» 40 тисяч медхалатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 2.04.2020 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На Волині 22-го березня на митному посту «Ягодин» зупинили вантажівку підприємства «Фапомед Україна», у якій було майже 40 тисяч медичних халатів з нетканого синтетичного волокна.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду про арешт майна, оприлюдненій 1-го квітня на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, – пише ВолиньPost.

Правоохоронці зупинили на митному посту «Ягодин» Волинської митниці вантажівку, що прямувала до однієї із країн Євросоюзу. Під час митного огляду транспортного засобу виявили майже 40 тисяч медичних халатів з нетканого синтетичного волокна.

Організатори оборудки намагалися вивезти продукцію за кордон, незважаючи на запроваджені урядом обмеження через епідеміологічну ситуацію в Україні. Вартість затриманої партії складає майже 42 тисячі євро.

Наразі ж відомо, яке підприємство намагалося вивезти медичні халати у час пандемії коронавірусу. Це – ТОВ «Фапомед Україна» (смт. Гоща, Рівненська область), яке займається пошивом спецодягу.

Суд наклад арешт на усі майже 40 тисяч медичних халатів, а також вантажний автомобіль DAF, яким здійснювали перевезення халатів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця