<

Повідомили деталі самогубства на ринку в Луцьку: зачинився у власному контейнері і вистрелив

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 1.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

28-го квітня на території «Нового ринку», що на околиці Луцька, вкоротив собі віку 54-річний місцевий житель. Свідками події стали робочі, які неподалік місця трагедії облаштовували магазин. Вони розповіли, що чоловік зачинився всередині власного контейнера, де торгував велосипедами, взяв рушницю і вистрелив у себе. 

О котрій годині це сталося, невідомо, адже пострілу чути не було. Наробили галасу тільки тоді, коли син покійного понад годину шукав батька на території ринку, йдеться у сюжеті телеканалу “Аверс”, – передає Конкурент.

Що спонукало чоловіка до такого вчинку, ніхто сказати не може. Свідки лише припускають, що все це через сімейні сварки. Інші підприємці, які працюють на ринку, розповідають, що чоловік був заможним, мав автомобіль, будинок і власний бізнес. 

“Вчора (29 квітня) по обіді до поліції надійшла інформація про самогубство на території ринку в селі Рованці Луцького району. Встановлено, що загиблий – житель Луцька, покінчив із життям самогубством, здійснивши постріл з гладкоствольної рушниці. Рушниця належним чином зареєстрована, наразі вона вилучена. За цим фактом слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч.1 статті 115 ККУ з поначкою “самогубство”. Наразі досудове розслідування триває”, – повідомив речний волинської поліції Олег Плазовський




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер