<

Понад три тисячі набоїв виявили у жителя Волинської області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 2.06.2017 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Правоохоронці виявили та вилучили у помешканні мешканця села Луків Турійського району 2 тисячі 900 набоїв до автомата АК-74, рожки до автомата АК-47, гранати РГД-5 та Ф-1, протипіхотні міни та запали до гранат.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

“Так, у рамках розслідування кримінального провадження Володимир-Волинською місцевою прокуратурою спільно із співробітниками Нововолинського та Турійського відділень поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУ НП у Волинській області, а також Володимир-Волинським міжрайонним відділом УСБУ у Волинській області під час санкціонованого судом обшуку у помешканні чоловіка було вилучено близько 2900 набоїв до автомата АК-74, 17 рожків до автомата АК-47, 16 гранати РГД-5 та Ф-1, 2 протипіхотні міни, 17 запалів до гранат”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває.




один коментар
  1. 17 рожків до автомата АК-47 ?????????????? по перше , не рожки – а магазини / АК-74 скоріше за все/ , по друге самі пусті магазини до автомата не являються зброєю і за це кримінал не світить …… Ну а за патрони , міни МОН і гранати “попандос”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця