<

Розповіли, скільки зброї вилучили на Волині з початку року

16:24 | 3.04.2024 / Новини / , /
Перегляди
111
/ Коментарі відсутні

За три місяці з початку року на Волині поліцейські вилучили з незаконного обігу понад 50 одиниць зброї та боєприпасів й більш як 5 тисяч набоїв.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

За три місяці правоохоронці викрили та затримали 7 торговців зброєю, вилучили десятки одиниць зброї та боєприпасів. З незаконного обігу вилучили 13 одиниць автоматичної зброї, 47 пістолетів, 19 зразків переробленої зброї, два гранатомети, 18 гранат та понад 5 тисяч набоїв різного калібру.

З початку року у поліції Волині зареєстрували 76 кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухівки, передбачених статтею 263 Кримінального кодексу України, 58 правопорушникам вже повідомлено про підозру у вчиненні інкримінованих злочинів.

Правоохоронці вкотре застерігають: відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Громадяни, які добровільно здають її до підрозділів поліції незаконні зброю та боєприпаси звільняються від такої відповідальності (ч. 3. ст. 263 КК України)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок