<

Польща хоче будувати паркан на кордоні з Україною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 24.12.2021 / Новини / , , /
Перегляди
263
/ коментарі 4

У Польщі заявили, що наявність паркана на кордоні може не обмежитись Білоруссю. Захисну стіну можуть спорудити й на межі з Україною.

Відповідну заяву про можливу стіну на кордоні Польщі й Україні в інтерв’ю виданню зробив віцепрем’єр та лідер партії «Закон та справедливість» Ярослав Качинський, – повідомляє 24 канал з посиланням на Gazeta Polska Codziennie.

«Я не заперечую те, що огорожа, що вже будується на кордоні з Білоруссю, може бути продовжена на кордон з Україною», – зазначив політик.

Він додав, що не є оптимістом у питанні ситуації на білоруському кордоні. Качинський вважає, що Польща має бути готовою до років напруження та агресії.

Політик також наголосив, що не знає напрямок, за яким піде агресія Росії: «Але Москва вирішила, що настав хороший час для того, щоб завершити важливі для неї справи». Качинський переконаний, що Захід роками дуже наївно сприймає Росію. Спроби повернути країну-агресорку на свою сторону не завершилися для нього нічим добрим.

Як ми писали, захисну стіну висотою 5,5 метра і довжиною понад 180 кілометрів на кордоні з Білоруссю Польща планує збудувати до середини 2022 року.

Вартість будівництва становитиме 1,6 мільярда злотих, тобто приблизно 350 мільйонів євро.

Перші роботи стартували ще у серпні 2021 року. Тоді, аби зупинити потік нелегальних мігрантів з Білорусі, почали будувати бар’єр з колючим дротом.

Водночас план влади передбачає будівництво стіни, встановлення камер та датчиків.




коментарів: 4
  1. Давно пора!
    І то бажано з електро-підводкою.
    Хоч матимемо куди власні проводи накинути

  2. 5,5 метра ? дурня якась.. танку все рівно яка висота, для літака малувато, а контрабаси підкоп зроблять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер