<

Після смерті Міккі Рурка поховають у Хмельницькій області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:52 | 20.08.2020 / Новини / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

Голлівудський актор Джон з фільму Дев’ять з половиною тижнів Міккі Рурк ще в минулому році заявив, що хоче бути похований в Україні. Міккі розпорядився, щоб його могила знаходилась в селі Загірці Хмельницької області.

Порожніми словами справа не закінчилася. Помічник актора, Дмитро Корнійчук прилетів в Україну спеціально, щоб вибрати місце на кладовищі для Міккі, повідомив журналіст Юрій Хула на своїй сторінці у фейсбуці, – передає НВ.

Як розуму, щоб похвалити мене в Україні 🇺🇦 Пам’ятаєте історію про Міккі Рурка, який побажав бути похованим в маленькому … Опубліковано Юрій Hula & NBSP; Вівторок, 18 серпня 2020 р.

“Як умру, то поховайте мене в Україні. Пам’ятаєте історію про Міккі Рурка, який побажав бути похованим в маленькому українському селі?! Цю ідею він не залишив!!! І його персональний асистент Діма Корнійчук прилетів з Лос-Анджелесу в Загірці. Місце для Міккі – вибрано!”- підписав фото журналіст.

Дмитро, помічник актора, родом з цього села. Там живе його сім’я, похований дідусь. Послухавши його історії про рідний край, Міккі надихнувся і захотів відправиться в останню путь в такому ж мальовничому місці.

Кладовище, на якому, імовірно, буде похований Міккі Рурк / Фото: facebook.com/yura.gyla

Міккі Рурк (Справжнє ім’я — Філіп Андре Рурк-молодший) — американський актор, сценарист і професійний боксер. Він народився 16 вересня 1952 року в Скенектаді, штат Нью-Йорк. У 2009 році отримав премію Золотий глобус, а також був номінуваний на Оскар.

Голлівудський актор відомий тим, що тепло відгукується про президента Росії Володимира Путіна, називаючи його «класним хлопцем». Рурк навіть купив собі футболку із зображенням політика.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер