<

Підозрюваного у викраденні дитини у Володимирі-Волинському з Таїланду доправили у луцький СІЗО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 9.06.2017 / Володимир, Новини /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Підозрюваного у викрадення дитини у Володимирі Волинському 37-річного жителя Києва екстрадували з Таїланду в Україну. Зловмисника доставили до Луцького відділу поліції та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, 17-го травня 2015-го року близько 12-ї години у Володимирі-Волинському невідомі чоловіки застосували насильство до жінки й викрали в під’їзді будинку її внука 2014-го року народження.

Поліцейські встановили, що до скоєння цього злочину причетний 37-річний киянин. Зловмисника оголосили в міжнародний розшук.

«У ході розслідування кримінального провадження поліцейські встановили причетність 37-річного киянина, до слова, колишнього правоохоронця, до викрадення та передачі дитини батькові, котрий є громадянином Тунісу й мешкає в Люксембурзі.

Після скоєння злочину зловмисник виїхав у Таїланд. За сприяння Укрбюро «Інтрепол» правопорушника екстрадували в Україну. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу», – повідомив начальник ГУНП України у Волинській області Петро Шпига.




один коментар
  1. А підозрюваного у вбивстві Каті Литкіної,покидька зі Словенії не можуть витягнути?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця