<

Під Києвом затримали педофіла, який заробляв на своїх дітях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:14 | 20.11.2018 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

20-го листопада у Київській області затримали чоловіка, який знімав порнографічне відео з власними доньками, а також віддавав їх у сексуальну експлуатацію.

Про це повідомляє Нацполіція, розповідає Апостроф.

До Департаменту кіберполіції надійшла інформація від австралійських колег, спецпідрозділу «Argos» штату Квінсленд, про те, що вони виявили у мережі Інтернет фото порнографічного змісту за участі дітей, яке, ймовірно, було виготовлено на території України.

Згодом правоохонці встановили, що 45-річний батько двох дітей – 14 та 15 років – регулярно використовував їх для зйомок відео порнографічного змісту. Також чоловік за гроші надавав доньок у сексуальну експлуатацію як громадянам України, так і іноземцям.

Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет «DarkWeb».

20-го листопада поліцейські спільно з працівниками спецпідрозділу КОРД обшукали житло підозрюваного, а також помешкання так званого хресного батька обох дівчат – 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дітей.

Наразі поліцейські вже виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного змісту за участі неповнолітніх дівчат. Також у квартирі зловмишника виявлено гранату РГД-5, на місце проведення обшуку направлено вибухотехників.

Вирішується питання про затриманням підозрюваного та його товариша в порядку статті 208 КПК України. Також вирішується питання про вилучення обох дівчат з родини і їх переїзд до реабілітаційного центру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця