<

Перші особи української держави привітали жінок зі святом 8 березня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 8.03.2016 / Новини /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

Порошенко, Яценюк і Гройсман привітали українських жінок з 8 березня. Так, президент Петро Порошенко опублікував на своїй сторінці в Facebook відеопривітання.

У відеоролику використані фото відомих волонтерок, спортсменок, Надії Савченко та інших жінок.

«Дорогі жінки! Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в краще майбутнє. Зі святом, дорогі жінки!», – написав він.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк привітав українських жінок з 8 березня, назвавши його «святом весни, надії і любові», а також «днем, який символізує непереборну рішучість жінки бути в авангарді прогресу людства, все більш повноцінно реалізовувати себе в економіці і культурі, політиці і науці, освіті і спорті».

«Своєю чарівністю, добротою, чуйністю ви прикрашаєте світ, наповнюєте його теплом і добром. Своїм інтелектом і працею, своєю волею і наполегливістю ви робите його краще, робите більш досконалим і справедливим. Ніжність і душевна витонченість поєднуються в вас з незламністю і міцністю характеру, твердістю у відстоюванні людських прав і свобод. Українські жінки стали високим взірцем відданості своїй Вітчизні на полі бою з підступним ворогом, в мобілізації народу на захист рідної землі, в організації потужного волонтерського руху. Ваша самопожертва і висока гідність запалює і надихає, підносить і не дозволяє самозаспокоїтися», – йдеться у привітанні прем’єра, опублікованому прес-службою уряду.

Також Яценюк побажав жінкам добра, миру, любові і «безмежного щастя».

«Нехай Україна і весь світ будуть такими, якими ви їх мрієте бачити! Слава Україні і її героїням!», – побажав прем’єр-міністр.

Привітав українок зі святом і голова Верховної Ради України Володимир Гройсман.

«Милі жінки! Чарівні, мудрі, чуйні українки! Кожна з Вас – особлива! Сяйте і квітніть любов’ю!», – написав спікер на своїй сторінці в Facebook, відзначивши роль жінок у змінах, які відбуваються в Україні.

Крім того, Гройсман підкреслив, що зараз у Верховній Раді представлено найбільшу кількість жінок за всю історію.

«Ми працюємо пліч-о-пліч і разом будуємо європейське майбутнє нашої держави. Спасибі Вам!», – написав Гройсман.

Нагадаємо. значна частина громадян, зокрема серед жінок, вважають, що святкування 8 березня в Україні доцільно відмінити як пережиток радянської ідеології.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця