<

Пасажирський літак, що летів у Крим, сів з палаючим двигуном у полі під Москвою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 15.08.2019 / Новини / /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Російський літак А321 авіакомпанії «Уральські авіалінії» здійснив аварійну посадку вранці 15-го серпня у Підмосков’ї після вильоту з аеропорту Жуковського.

Лайнер, на борту якого перебували 234 особи, у тому числі сім членів екіпажу, слідував рейсом в окупований Сімферополь, повідомляють Волинські Новини, посилаючись на закордонні ресурси.

При наборі висоти лайнер зіткнувся зі зграєю чайок. Обидва двигуни А321 відключилися, в них потрапили птахи. Один з них загорівся.

У результаті екіпаж посадив судно на кукурудзяному полі неподалік від злітно-посадкової смуги аеропорту. Пасажири були евакуйовані з салону за допомогою надувних трапів.

В аварії постраждали десять осіб, у тому числі троє дітей. Всі постраждалі госпіталізовані в Раменську центральну лікарню. У них зафіксовані удари і садна.

Також пасажири авіасудна кажуть: літак сідав без шасі, проте екіпаж провів евакуацію швидко та професійно. Екстрені служби теж оперативно приїхали на місце інциденту – кукурудзяне поле у Раменському районі під Москвою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця