<

Опублікували повний список волинських митників, яких відсторонили від роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 8.04.2021 / Новини / , /
Перегляди
270
/ Коментарі відсутні

Понад 100 працівників Держмитслужби відсторонили від виконання своїх посадових обов’язків після засідання Ради Національної безпеки і оборони (РНБО) 2-го квітня. Серед них 17 керівників митниць та митних постів.

Відомо, що 23-х посадовців Волинської митниці відсторонено від роботи. Тепер стало відомо імена та посади цих людей, йдеться у сюжеті ТРК Аверс, – передає Під прицілом.

У списку заступники начальників митних постів, головні та старші інспектори митниці.

Серед відсторонених − скандально відомий начальник однієї зі змін митного поста “Ягодин” Михайло Бурдейний. У лютому зміна згаданого митника пропустила вантажівку з дипломатичними номерами, яка везла валюту, золото та цигарки.

На “Ягодині” митники пропустили автомобіль. Контрабанду виявили вже польські митники на своїй стороні. Цей інцидент Михайло Бурдейний відмовився коментувати та кинув слухавку.

Нагадаємо, голова Державної митної служби Павло Рябікін підписав наказ про порушення дисциплінарних проваджень стосовно 100 працівників Держмитслужби. Відсторонено від посади начальника митного поста “Устилуг” Олександра ОникійчукаЮрія Мацібору, який очолював Волинську митницю ДФС у 2015-2016 рр. і нині керує Подільською митницею.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер