<

Окупанти оголосили «референдуми» про приєднання до рф усіх захоплених територій уже цього тижня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:11 | 21.09.2022 / Новини / , /
Перегляди
263
/ Коментарі відсутні

Ватажок донецький проросійських сепаратистів Денис Пушилін представив «парламенту ДНР» законопроєкт про «референдум» щодо входження до складу рф. «Голосування» проводитимуть як на стаціонарних пунктах так і в електронній формі.

«Референдум», а насправді фарс, відбудеться 23–27 вересня. Також Пушилін звернувся до володимира путіна з проханням, якнайшвидше прийняти «ДНР» до складу рф «у разі позитивного голосування», – пише Вісник.

Аналогічне рішення про проведення «референдуму» сьогодні прийняли і в «ЛНР». Все відбуватиметься як під копірку з «братською «ДНР». «Референдум» також запланований на 23–27 вересня.

Окрім того, про «референдуми» заявила окупаційна влада на Херсонщині й Запоріжжі. Дати ті ж.

Не треба бути великим провидцем, аби зрозуміти, що наказ про якнайшвидшу демонстрацію народного волевиявлення надав кремль. Російські війська втратили ініціативу в Україні. Й росія потроху починає відходити від концепції «спеціальної військової операції». Про це свідчать й останні випуски пропагандистських передач на російському ТБ.

Там уже відверто визнаю, що Україна дуже сильний суперник, а високоточна західна зброя – серйозна проблема для ЗС РФ. Аби зберегти обличчя володимиру путіну потрібно задіяти значно більше ресурсів для війни з Україною.

Прийняття «республік» до складу рф потрібне лише для того, аби у подальшому подати своєму суспільству це так, ніби Україна напала на Росію й оголосити повноцінну війну. В рф повним ходом триває підготовка до оголошення загальної мобілізації. Звичайно, не йдеться про якісну підготовку, а про її законодавче оформлення, аби російські чоловіки не змогли уникнути примусового відправлення на війну в Україну. Також заборонено буде залишатися живим.

Держдума сьогодні прийняла поправки до Кримінального кодексу рф стосовно воєнної сфери. Зокрема, передбачено від 2 до 3 років тюрми за відмову від участі у бойових діях. Від 3 до 10 років даватимуть за добровільну здачу у полон. Введена посилена відповідальність за дезертирство, невиконання наказів командира. Окрім того, Держдума прийняла закон, який спрощує набір до ЗС рф іноземців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця