<

Нововолинцям обіцяють привести в порядок міське озеро до 10-го червня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 3.06.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Журналісти інтернет-видання “БУГ” вслід за заступником міського голови Володимиром Рожелюком і депутатом обласної ради Аллою Лісовою  відвідали територію озера у місті Нововолинську з метою перевірки готовності до початку купального сезону.

DSC_6197

Керівники міста 2-го червня відвідали міську водойму, що знаходиться на Шахтарському мікрорайоні. На меті була перевірка робіт по підготовці озера до сезону. Також був присутній начальник виробничого управління комунального господарства Артем Жигалюк, у підпорядкуванні якого знаходиться водойма. Він пообіцяв, що поставлене завдання з благоустрою буде виконане до 10-го червня, коли стартує купальний сезон.

DSC_6185
DSC_6186

Журналісти “БУГу” також вирішили завітати з перевіркою на наше озеро. І справді, підготовка ведеться: пофарбовані лавки та роздягальні, скошується трава. Завезений свіжий пісок, який розкидають та розрівнюють по території пляжу.

DSC_6201
DSC_6189
DSC_6191
DSC_6194

Проте не все так добре з самою водоймою, значна кількість сміття знаходиться у воді та на березі. Ми висловлюємо сподівання, що ці недоліки будуть вчасно усунені і мешканці міста зможуть відпочивати біля озера в належних умовах.

DSC_6198
DSC_6199




коментарів: 4
  1. Давай Володимире Дмитровичу, старайся! Окрім посади заступника міського голови ти іще й депутат міськради, як вбачається, у порушення законодавства України. Служи. Недовго вже, вочевидь, залишилось пенсіонерсько-інвалідній команді із остеохондрозом…

  2. В першу чергу потрібно подумати про туалети. Їх повинно бути декілька і в належному стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця