<

Нововолинці про вибори: результати були очікуваними

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 31.10.2014 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

26 жовтня відбулися позачергові вибори до Верховної ради України. На політичній арені відбулися важливі зміни. Частину фігур народ дискваліфікував, сильним бійцям дав ще один шанс, проте ставку зробив на нових, молодих гравців.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” опитали нововолинців, як вони оцінюють перебіг виборів. Зокрема, нас зацікавило, чи очікуваним є те, що Народний Фронт та Блок Петра Порошенка зайняли перші позиції у виборчій гонці.
Респонденти вважають, що довіра до цих партій і їхніх лідерів є оправданою, проте будуть надалі слідкувати за тим, як політики будуть працювати.

Реакція на те, що Комуністична партія не пройшла до Верховної ради у всіх опитаних було однаковою. Люди радіють з того, що комуністи відійшли в минуле.

Те, що Опозиційний блок, який представляють колишні регіонали, підтримує близько 10% виборців нововолинці коментують таким чином: «за них голосував Схід, не Західна Україна».

Також ми дізнавалися, як жителі Нововолинська розглядають перемогу Ігоря Гузя в одномандатному виборчому окрузі №19.

Респонденти підтримують його політичну діяльністю та вірять в те, що Ігор Гузь зможе зробити щось важливе для міста, регіону і країни. Проте є й такі опитувані, яким депутат зовсім незнайомий.

Люди рекомендують майбутньому нардепу прислухатися до народу, дотримуватися програми, сприяти місту, шукати інвесторів, не зазнаватися і не зіпсуватися під тягарем влади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер