<

Зламані портретні рамки та порваний прапор України: у Нововолинську занедбали стелу Героям АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 6.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
38
/ коментарів 10

У Нововолинську над стелою “Слава Україні! Героям – слава!”, прямо в центрі міста, майорить надірваний прапор, а поламані рамки на портретах хлопців привертають увагу перехожих вже не менше, ніж самі портрети.

Ці фото встановили для того, щоб люди пам’ятали своїх Героїв. Батьки і близькі загиблих приносять сюди лампадки і квіти, військові лишають цигарки для бойових побратимів. Представники влади часто розповідають біля стели про національну пам’ять, про український дух, який повів цих хлопців в бій. Але хто і як насправді піклується про те, щоб ця пам’ять не зникла?

Бруківка біля стели Героям у Нововолинську ставить підніжки перехожим.

Стелу підфарбовують на свята.

Ігнорування порваного прапора покликане бажанням заощадити гроші?

Жителі глибоко обурені тим, що так вшановують пам’ять про полеглих бійців…

На штучних квітах видно мітки чорним маркером – щоб знову не вкрали. Чим керуються люди, які крадуть їх зі стели Героїв АТО?

Якою б не була причина, такі вчинки виправдати неможливо. Допомогти протидіяти цинічним злодіям може хіба рішення про облаштування камери відеоспостереження.

Пам’ять про бійців АТО оживає у фотографіях. Бажання її зберегти, виявити милосердя і патріотизм має бути не лише на словах, а й на ділі.




коментарів: 10
  1. Ов-ва! Це вже дуже серйозно. Такого у Нововолинську ще не було.

    • Було у Нововолинську всяке. Згадайте Анатолю свою власну комсомольську юність!

  2. Це не їхні Герої!А от біля стели по дорозі до базару-завжди вінки і квіти! Яким боком Нововолинськ до подій 1941 року?Приблизно так,як і до куликовської битви.А ці хлопці віддали своє життя за нас теперішніх і в тому числі за цю Нововолинську *владу*. Героям слава!

  3. Клаптик костки “якісно” та “з душею” вклалала за 150000 грн. фірма “Сантехмонтаж”. КОЩУНСТВО !!! Втикнути б рилом того Коптюка в ту костку.

    • Далася Вам, шановна Пані та костка біля прикордонника коли Ви там з там з паном Коптюком чвару встроїли. І тепер, Вам , шановна, тільк костка, костка, костка. Сниться Вам вже та костка? В усіх своїх коментах Ви про ту костку і про пана Коптюка, не

      • Здається, справа не в якомусь там нікому насправді непотрібному конфлікті, а в елементарній неповазі міської влади до Світлого Подвигу Воїна.

  4. Я нікого не захищаю,але коли встановили фото в моїх родичів на кладовищі,то з часом було те саме. Дерев’яна рамка розсохлась. Тому не думаю,що комусь спало на думку нищити пам’ять про наших героїв

  5. Не Коптюка одного…. Сапожнікова,Сторонського,який ймовірно немало пациків від армії відмазав,поповнюючи власну кишеню,Рижелюка і тд. А прапорів, цілих, нових і гарних, достатньо тільки щоб по вікнам у міськвиконкомі розвішувати,показуху влаштовувати…

  6. Валентина, теща загиблого Героя з Володимира-Волинського :

    Родина обурена!!! Міська рада терміново повинна прийняти міри! Це неповага до Героів! Є бажання просто приїхати і забрати фотографію – то єдине, що лишилося…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер