<

Зібрали 15 мішків сміття: Волинський рибоохоронний патруль провів акцію з прибирання берегів озера в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 18.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 7

15-го травня відбулося чергове прибирання берегової лінії водойм, ініційоване Волинським рибоохоронним патрулем. Державні інспектори прибирали берег Нововолинського водосховища.

Учасниками прибирання було зібрано близько 15 мішків сміття: пластикових і скляних пляшок, поліетилену, целофану, недопалків, покришок тощо. Спільними зусиллями з берегу водосховища на сміттєзвалище було вивезено повний причіп сміття.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, що дана акція необмежена в часі. Працівники рибоохорони планують і надалі здійснювати подібні акції та запрошують громадян долучатися.

Пам’ятайте, кожен з нас щодня робить власний вибір: зберегти життя нашої планети чи сприяти її загибелі. Тому коли ви виходите на природу, не забувайте прибрати за собою та не лінуйтеся сортувати сміття. Своїм прикладом навчіть дітей та молодь дбайливо ставитися до навколишнього середовища.

Нагадуємо, пластикові матеріали не розкладаються в ґрунті до 1000 років. Спалювати їх не можна, адже під час горіння виділяється діоксин, який згубно впливає на імунну систему людини. Період напіврозпаду діоксину в природі перевищує 10 років. Тому найбільш вигідним та екологічно чистим варіантом є вторинна переробка.




коментарів: 7
  1. Місцеві пенсіонери , бухають прямо на березі , смітять , пока цей совок не вимре толку небуде

  2. Буг засіяний бракошами, а ці красавці сміття збирають. Хлопці, а не наступив час зайнятися прямими обов’язками?

  3. Хтось коли п’є біля озера пиво то порожню пляшку та упаковку з чіпсів/арахісу/копченого сиру іт.п. або викидає у сміттєвий мішок яких там достатньо або забирає з собою до найближчого сміттєвого контейнера. Але ж так роблять далеко не усі, хтось викидає у воду , а те що зовсім недорозвинуте то ще й може перед тим об металеву конструкцію чи об камінь розтрощити а решту сміття на місці залишити. Це залежить від виховання.. ‘Совок’ тут ні до чого

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця