<

Журналістка Іванна Білішук офіційно стала депутатом Нововолинської міськради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 14.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 5

14-го листопада під час сесії Нововолинської міської ради мер Нововолинська вручив Іванні Білішук посвідчення депутата.

У зв’язку зі смертю Віктора Яреми, висунутого міською організацією Радикальної партії Олега Ляшка, його місце у міськраді зайняла журналістка Іванна Білішук. Вона йде наступною в списку за кількістю відданих виборцями голосів.

Заслухавши повідомлення голови Нововолинської міської виборчої комісії Волинської області про реєстрацію новообраного депутата міської ради в багатомандатному виборчому окрузі, депутати підтримали рішення.

Депутати проголосували зміни до рішення міської ради від 12 листопада 2015 року №2/3 «Про постійні комісії міської ради сьомого скликання».

Зі складу постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності, діяльності ЗМІ, правопорядку та протидії корупції вивели Віктора Ярему в зв’язку зі смертю. До складу даної комісії долучили новообраного депутата Іванну Білішук – головного редактора каналу СТН, висунуту міською організацією Радикальної партії Олега Ляшка.




коментарів: 5
  1. Я кричав на все горло в цей момент ГАНЬБА. Преса це не показала. Сапожніков як рак червонів та відшучувався.Сесія була результативна. Одна з найкращих сесій ця була.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця