<

Затвердили склад молодіжної ради у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 24.11.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
1194
/ коментарі 2

23-го листопада відбулися установчі збори з формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради. Участь у заході взяли кандидати на членство у молодіжній раді та ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів.

У ході засідання до складу молодіжної ради обрали 18 молодих, амбітних та креативних мешканців громади. Про це повідомляє Нововолинська міська.

Привітала членів молодіжної ради та побажала реалізації поставлених цілей керуюча справами виконавчого комітету Нововолинської міської ради Валентина Степюк.

Молодіжна рада – консультативно-дорадчий орган із молодіжного представництва утворений для сприяння участі молоді у формуванні та реалізації молодіжної політики в громаді, формуванню громадської позиції та налагодження ефективного діалогу між молоддю та органами місцевого самоврядування.

Члени молодіжної ради також взяли участь у таборуванні в рамках проєкту “Нові ідеї для нових громад” від Агенції регіонального розвитку Прибужжя.




коментарів: 2
  1. Чергове, новонароджене місцевою владою, аморфне “дитятко”. Пограйтеся у хованки, юнаки та юнки, та й підіть кудись. Можна в газетку до “будівельника комунізму” – “Наше місто”… (Чи, може, вона вже не існує??) Як і вся величезна безліч, що була до вас. :)))

    • Ви оберігайтесь шоб вони у “юних тимурівців” не почали гратися.
      Бо якшо будуть, то тримайте речі під подвійним наглядом, шоб не спіонерили як ви зі своїм поколінням державні цінності у свій час

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця