<

За дев’ять місяців 2016-го року бюджет Нововолинська виконано на 116 відсотків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 21.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 9

Про підсумки виконання бюджету  міста за дев’ять  місяців  2016 року поінформувала на засіданні виконкому 20 жовтня начальник фінансового управління Галина Бурочук. Вона повідомила, що обсяг бюджету міста за  цей період  склав 278356,0 тис. гривень, що на 87970,4 тис. гривень більше, ніж у відповідному періоді  попереднього року.

Виконання кошторису міста забезпечено на 116 відсотків. Відтак, сума перевиконання – понад 10,5 млн. грн., по  селищному бюджету перевиконання становить трохи більше 100 тисяч гривень, – повідомляє міська рада.

Як зазначила Галина Бурочук, упродовж дев’яти місяців своєчасно проводилась  виплата заробітної плати  працівникам  бюджетної сфери та здійснювалися розрахунки за енергоносії, що споживались бюджетними установами, а також інші виплати соціального характеру.

На фінансування галузей соціально-культурної сфери та соціального захисту населення спрямовано коштів в сумі 201331,3тис. гривень, або 74,0 відсотка до  затверджених річних бюджетних призначень,  що на 54961,3 тис. гривень більше, ніж за відповідний період  минулого  року.

На розвиток комунального господарства по  благоустрою міста і селища направлено  5706,9 тис. гривень, що на 639,9 тис. гривень більше, ніж за відповідний період минулого  року. Виконано робіт по ремонту доріг на  – 4881,5 тис. гривень, що на 850,4 тис. гривень більше, ніж торік.

Галина Бурочук наголосила головним розпорядникам бюджетних коштів не зволікати з їх освоєнням на ті чи інші потреби галузей.

На засідання виконкому запросили начальника Нововолинського відділення Володимир-Волинської ОДПІ, який розповів про сплату податків підприємств міста до міської казни.

Підсумував питання перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. Він наголосив на тому, шо  податківцям потрібно  активніше працювати у напрямку легалізації місцевого бізнесу,  щоб збільшити надходження до міського бюджету.




коментарів: 9
  1. Слава Богу! Що виплати злиденним, безмовним і рядовими рабам, – більшості трудяг бюджетної сфери, здійснювались без затримок і словоблоудства. І слава “фюрерам” місцевої влади! Які почали, нарешті, трохи “дбати” про свої сліпоглухонімі маси.

  2. Так слабо? Он у Володимирі-Волинському перевиконали на 175% !!!! Бігом переймати досвід.

    • Ти якби мав розум то б знав чому у Володимирі перевиконання!!!
      Як мене дратують такі ди….ли як ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Мені достатньо знати, що такі хренові ЕКОНОМІСТИ,як ти довели країну до краху,і в Володимирі,з їхнім перевиконанням-з людей на ремонт доріг гроші збирають. А ну,розкажи яка внас в Нововолинську класна єкономічна ситуація.Люди в морду плювати скоро вам будуть,таким роздратованим.Це не твоя *бригада* економістів всі підприємства Нововолинська розекономили?

        • Не знаю про Нововолинськ, бо не живу в тому місті, а в Володимирі точно всі підприємства “розекономлені”!!!

  3. Новік просто помирає,хто більш розумніший втікає з нього. Тільки декілька людей косять зелень,та рахують себе найбільш розумними,всі інші виживають ,як можуть.Хоча якщо влада
    кардинально зміниться поміняеться
    місцеве політбюро хоча це з розділу фантастики …………………….
    ……..

    • Бачите,а такі дописи дратують *економіста*.Але його не турбують нововолинські зарплати в 1500-2000 гр.,його не турбує *чорний* і *сірий* бізнес.Тут десь писалось-люди,за 100 гр просто поїхати в Польщу не хочуть,а вони людей за такі гроші працювати заставляють.Дивишся на ті фотки-втупились на ті листочки,або чортики малюють-і не те,що дратує-нудить!!!Самим не тошно?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця