<

Скільки нововолинцям буде коштувати прикрасити новорічну ялинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 9.12.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську вже готуються до Нового 2018-го року. У магазинах, супермаркетах та на ринках міста з’явилися ялинкові прикраси. 

Перший грудневий снігопад пройшов у місті і жителі відчули атмосферу Нового року. Часу не гають і підприємці, які розпочали продаж ялинкових прикрас. 5-го грудня біля міського стадіону з’явився щорічний новорічний ярмарок.

На полиці супермаркетів ще на початку листопада виклали новорічну атрибутику. Цінова політика – різноманітна. Якщо говорити про ялинкові іграшки, то ціна за одну – від 5-ти гривень. Магазини, зазвичай, пропонують прикраси відразу наборами.

Так як прийдешній 2018-й – це рік стихії жовтої Собаки, то особливу увагу приділяють символічним іграшкам. Кульки із зображенням собаки або ж фігурні прикраси мають бути на ялинці-2018.

Про цінову політику, тренди та уподобання нововолинців поговорили із продавцями ринку. Запевняють, що ціни на прикраси, в порівнянні із попереднім роком залишилися такими ж. Скільки коштуватиме іграшка залежить, перш за все від матеріалу, з якого вона зроблена.

Так, найдорожчими є скляні іграшки. Ціна за одну – від 25-ти гривень. Пластмасова буде вартувати від 5-ти гривень, а є різноманітні прикраси і по гривні-дві.

Скляні іграшки дорожчі перш за все тому, що вони безпечніші. Підприємці також розповідають, що такі прикраси – це ручна робота. Кожну потрібно розмалювати, а відтак ціниться і праця людей і затрати на виробництві. Купують однаково і скляні і пластмасові, тут вже кому які до вподоби.

Поряд із новорічними іграшками попитом користуються вогники на ялинку. Цьогоріч ціна на них трішки впала. Щодо вибору, то є різноманітні кольори та форми. Ціна залежить від виду і кількості лампочок та довжини самих вогників. Найдешевші – 35-ть гривень.

Великою популярністю останнім часом користуються стрічки. Їх можна просто використовувати в декорі ялинки або ж робити різноманітні банти. Ціни – від 4 гривні за метр.

Розповідають, що в тренді зараз “хенд-мейд”. Люди полюбляють самостійно виготовляти новорічні прикраси. Тому в продажі різноманітний декор для творчості.

Менше місця лишається до Нового року. Невдовзі в домівках почнуть з’являтися головні новорічні красуні. Поспішіть обрати іграшки, які будуть прикрашати вашу ялинку та створювати святковий настрій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер