<

“Яка чорна та біла магія? ” – Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков дав відповідь Володимиру Мигасу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:26 | 18.02.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
22
/ коментарів 19

До редакції інтернет-видання “БУГ” надійшов лист від мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, де він дає відповідь автору публікації “Пробудись Нововолинськ” Володимиру Мигасу.

Володя, схаменись! Не роби з себе посміховище! Які чаклуни, ворожбити, відьмаки та екстрасенси з КДБ? Яка чорна та біла магія? Що ти мелеш?… Вдумайся, якщо є чим…

По-перше, затям собі, що виборці завжди праві, бо виборці – це народ. А народ є єдиним джерелом влади в Україні. Народ здійснює владу безпосередньо через органи державної влади та органи місцевого самоврядування. Читай Конституцію та поважай свій народ!

По-друге, мене виборці (народ) обирали за те, що я, на відміну від тебе, не займався словоблуддям, а робив конкретні справи. Я створив об’єднання «Волиньвугілля» і поновив будівництво шахти №10 «Нововолинська», зробив територію пріоритетного розвитку і залучив в місто сотні мільйонів доларів та євро іноземних інвестицій. Під моїм головуванням місто ставало декілька разів переможцем у Всеукраїнському конкурсі з благоустрою та позбулося ганебної назви «мертве місто». З моєю участю як міського голови побудовано десятки нових підприємств, створено тисячі робочих місць… Я намагався і надалі буду співпрацювати з усіма громадськими, релігійними організаціями та партійними осередками, які стоять на засадах державотворення. Бо я міський голова. Бо я зобов’язаний це робити. І якщо п. Мигас досі цього не розуміє, то він даремно колись балотувався на посаду міського голови. Але не всі партії та осередки тих чи інших організацій хочуть співпрацювати з міським головою. Наприклад, п. В.Мигас, або партія «Регіони». Починаючи від брехні в інтернет-виданнях та розповсюдження листівок «з компроматом» поквартирно до створення опозиційної до міського голови депутатської групи під назвою «Спільна думка» (7 депутатів-регіоналів, 3 депутати – єцовці та ще декількох нашоукраїнців).

Якщо твоя правда і за мене складають молитви церкви різних конфесій, то я радий. Значить, заслужив. Але разом з тим, я і каюсь, бо є звичайною, як і всі ми, грішною людиною. Маю також недоліки.

Сьогодні важко державі, важко і місту. Особливо, коли Уряд прийняв рішення про приватизацію та закриття шахт. Коли Верховна Рада  в бюджеті держави не заклала коштів на будівництво шахти №10 та на підтримку вугільної галузі. Коли знецінюється гривня, галопують ціни, зменшуються зарплати. Коли в державі йде неоголошена війна. Всі ці фактори мої недруги

( в т.ч і колишні опоненти на виборах) використовують проти мене всіма правдами і неправдами.

Я це витримаю. Шкода тільки, що дехто витрачає сили на боротьбу зі мною, а не на розбудову міста та добрі справи.

Пане В.Мигас, твої здібності я знаю, бо в свій час дав тобі шанс і запропонував попрацювати в дирекції території пріоритетного розвитку. Результат відомий – жодної інвестиції тобою залучено не було. А постійні помилки та негаразди зі звітністю змусили тебе залишити цю посаду. Так що не вчи, будь-ласка, інших як голосувати та жити. Краще справами заслужи довіру та повагу людей.

Будьмо мудрі! А Біблія каже – «кожному по ділах його». То ж обираймо теж за таким принципом.

Слава Україні!

Нововолинський міський голова В.Сапожніков, кандидат економічних наук,  кавалер ордена «За заслуги» ІІ і ІІІ ступенів, нагороджений міжнародним орденом Миколи Чудотворця «За примноження добра на Землі» та іншими відзнаками

Інтернет-видання “БУГ”, дотримуючись усіх стандартів чесної журналістики, відкрите до будь-яких публікацій та реакцій на статті, опубліковані у нас. Єдине правило, що діє на нашому ресурсі – це дотримання рамок правового поля нашої держави. 




коментарів: 19
  1. Те,що написам наш носподарник фігня,вірити цій особі не можна,він уже давним,давно продав душу д’яволу. Мигас виклав справедливі факти а персона,що прокоментувала знову почала піаритися. Пане господарнику привикайте бо у вас ще все впереді,ви ягня у вовчій шкірці.

  2. краще б було закінчит: Дякую Януковичу!!! Дякую партії регіонів!!!! Що дали стільки нагород!!! це справидливіше…

  3. Бідний сапоженька не на жарт злякався,бо якщо не буде мером, то прийдеться своїм награбованим добром поділитися з народом.

  4. Негарно міському голові звертатися до свого опонента на “ти”. Особисто собі такого, навіть, і до молодшого по віку, ніколи не дозволяю. Це говорить про вашу внутрішню культуру і контроль над емоціями. Якого у вас зроду не було. Звичайно, воно приємно, що “святий” мер, дуже багатий із ласки громади, який від віку цього не робив, спустився із комуністично-вождистського олімпу до самісінького дна – до своїх злиденних феодальних підданих. Вочевидь, судячи по вашій нервовій реакції, публікація опублікована В.Мигасом, правдива. Я постараюсь, незабаром, показати у арифметичних викладках, справжню і правдиву внутрішню підкладку “всенародно обраного”.

  5. Бу-га-га-га! Чому герой покритий мерським мохом не згадав про орден від злочинця і зрадника України Януковича? Чому настільки розхвалений сам -собою мер, якому складають і співають молитовні оди зомбовані штунди в даний час не захищає своє рідне Сніжне в Донецькій області? А щодо Мигаса, то напевно попав у саму скроню, так тримати.

  6. Шановний Віктор Борисович. Які підприємства побудовані за вашою участю? Якщо ви будували підприємства, то чи є вони в ваших деклараціях і чи сплачені податк? Чому критикуєте спільну думку і їхніх регіоналів, якщо самі з георгієвською лентою розхожували?

  7. Думка пана Володимира Мигаса має право на буття, адже Ви пан мер не спростували вашу причетність і навчання в комуністичних організаціях. Стосовно релігійних організацій. Спростуйте інформацію про те, що за прихильність релігійних організацій ви давали приміщення і землі??? Ааа!!! Розкусили.

    • Пане Павле! У мене є довжелезний список міських комунальних об’єктів переданих чи куплених релігійною конфесією ХВЄ – відповідь із міськради на мої інформаційні запити. Цією справою колись, почав займатися прокурор О.Сліпчук. Та, очевидно перекупили бідного, як і завжди. Тепер він на підвищенні – зам. облпрокурора Волині. Стверджую: при нинішньому міському голові нічого всерйоз і надовго не робилося. Тільки руйнувалося і розвалювалося. Як і наші духовні цінності. Люди сліпі. В.Сапожніков у 2005 році, переслідував у судах цілу групу людей за іншодумство і переконання, які не збігалися із його власними. Щодо території пріорітетного розвитку, то вам В.Мигас може розповісти для чого вона була створена і як використовувалась. Тепер цю карту знову витягли на світ Божий.

  8. Не згадали про своє шахтарське минуле – як вугольок у лаві кайлом довбали. І за це отримали дві “Шахтарські слави”. Чи вже три? Ангельські крильця “Людини року” у скількох екземплярах маєте? Там, здається, оцю дивну справу фінансує пан Мартиняк, власник “Пан Курчак”? Ви йому допомогли? Чим? А тернопільському універу теж допомогли віддавши нашу школу № 6 за своє кандидатське звання? І так далі. Мені огидно про це писати, проте, мушу. Скільком київським багатіям віддали комунальне майно громади міста? То, кажете 5-та каденція?

  9. Сидів би тай мовчав, так ні, виставив свій коментар тай ще фото пики своеї, яка скоро лусьне щоки до плечей достануть. Це все від переживання за народ, за підприємства, шахти, за спільний бізнес з кумом, за племінника, за хати побудовані, за магазини відкриті; за які такі гроші, за зарплату? А чому в вас і в ваших найблищіх прихвостнів Сторонського, Єлєви, останнім часом Клімовича пикі аж блистять, ви що їх там один одному вилизуєте. Во спєлісь, групка євреїв, гнать вас нада, з конфіскацією майна, є за шо. А не сам про свої сумнівні здобудки розказує, кому, сам собі. Нема більше чім мужику занятись, та хіба це мужик, халуй, і вашим і нашим, а головне собі.

  10. А коменти у вас хлопці всі як на підбір))))

    Хоч би перерву в часі робили трохи, а то й неозброєним оком видно, що писала одна людина з 20.44 по 22.01.

    Хоча гроші “патрона” відробляєте по повній)

    Вибори не за горами – треба мотатися, аякже ж)))

  11. Насправді дуже добре, що мер зробив цей крок. Можливо трохи ображаючи Володимира Мигаса зверхністю і звертаючись на ти. Але величезний прорив в тому, що ми можемо з мером спілкуватись онлайн. Якщо чесно, то образи будь кого, чи мера, чи когось іншого в коментах. не дуже гарні. Але Віктор Борисович захотів спростувати і прекрасно знав, що будуть коментарі. За це повага йому. Шановні організатори сайту буг!!! Запросіть Віктора Борисовича на онлайн зв’язок, як це було з Гузьом. А ви Віктор Борисович!!! Не відмовте бугу в запрошенні. Вам зададуть мореее незручних запитань, а Ви спростуйте, якщо зможете. І народ оцінить ваш крок, вашу чесність, чи не чесність.

  12. Підсумуючи.
    1. БУГ молодці, така рефлексія!
    2. Сапожніков таки вміє читати і писати (руками і очима та ротиком С.Груй)
    3. Сподіваюсь, що дикі опозиціонери нарешті почнуть щось робити, а не нити по кутках, що все схвачено, що надії нема, що мер залишається з нами.
    4. Вихід один – єдиний кандидат і кропітка праця. Тільки разом – переможемо. А хто то буде – Недищук, Бадзюнь, Шаповал – вирішувати опозиції. п.с. АБИ НЕ ГОЛЬЧУК!!!

  13. Сапогу треба проконсультуватися у піарщиків, бо оця відповідь свідчить про одне – заділо його за живе. Ну і заодно із психіатром, о то скоро буде підписуватися “Ми Наполеон Бонапарт”)))

  14. Я, я…. і ще раз я…. Так може говорити тільки пихата і недолуга людина. Шкода, що в Нововолинська такий мер.

  15. Новина спеціально для В.Сапожнікова. Вчора у Луцьку, учасники боїв на Майдані провели “день гніву”. Окрім інших, завітали і в обласну прокуратуру. Обл.прокурор Вадім Максімов дав слово честі подати у відставку з 15 березня. За свою бездіяльність. Те ж, чекає і вашого виписаного із Луцька, міського кишенькового прокурора. Бетонний моноліт омріяної 5-ї каденції, іще не тріснув?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер