<

«Вже кілька разів падали під колеса», – водій в мережі обурився стихійною торгівлею в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 2.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 3

У мережі водій обурився торгівлею за межами місцевого ринку Нововолинська, що біля стадіону.

У групі фейсбук  Нововолинськінфо Андрій Нарольський опублікував пост-обурення. Він працює у комунальному господарстві водієм сміттєвоза і постійно стикається з проблемою проїзду.

Чоловік зазначає, що “люди, які хочуть щось продати” заважають руху транспорту та заїзду у будинок, що біля місця стихійної торгівлі по Проспекту Перемоги, 1а.

Андрій також пише, що на ринку половину прилавків порожні, натомість продавці піддають себе небезпеці, продаючи обабіч дороги.

“Люди допоможіть!!! Кожний день мусиш заїжджати буквально під самісіньким носом у людей, які хочуть щось продати при в’їзді у двір на Перемоги 1а. Я розумію, що всі хочуть жити і потрібно якось викручуватися,але на ринку під накриттям половина прилавків пусті. Невже людське життя дешевше, ніж та пляшка молока. Якщо не доведи Господи якась дитина вибіжить під колеса, поки мама винюхує чим пахне молоко, чи якась бабуля почне мліти і падати під самісінькі колеса, що вже було кілька разів, що тоді? Якщо відстань між людьми і автомобілем 30, 50 см” , – написав чоловік.

Додав також відеозапис з місця торгівлі.

https://www.facebook.com/100008304998806/videos/2166853600268119/

У коментарях до запису жителі міста додають свої думки.

Oksana Tsikra: Я принципово в них не купую”.

Андрій Нарольський: “І правильно робите, дякую якби так половина людей думали, то може по трохи і змінили б цей хаос на дорозі”.

Світлана Нарольська: “Недай Бог якої біди буде водій винуватий, а не баба базарна”.

Виктория Бабердина: “Я живу тут, цілий день з світанку і до ночі галас, крик, бардак!!! Люди не розуміють,що це не ринок, а жилий дім і двір!!!!”.

Виктория Дубинець: “Навіть забор не допоміг”.

Oksana Tsikra: “А тут я не згідна. Я особисто бачила як представників влади кляли, коли її представники намагались навести порядок. Я думаю тут самі люди,податкова та поліція мають делікатно почати роботу”.

Tatyana Maleva: “Вже тим бабулькам зробили комфорт,ринок під навісом і чого вони пруться на ту дорогу. Вони що думають,що скоріше продадуть. Тим більше під навісом буде тінь і молоко,сир і інші продукти ,краще будуть виглядати. Це по перше. А по друге ,заважають проїхати автотранспорту”.

Оксана Коширець: “Це в компетенції нашої поліції. Нехай ходять і попереджають.а не розуміють бабки то нехай штрафують.за торгівлю в не призначеному для цього місці. Кілька штрафів і вони самі перебіжать туди де можна”.

Світлана Савчук: “Люди добрі,ви ж самі у них купуєте,якби всі принципово йшли й купували на прилавках,а не з асфальту,то там ніхто би не стояв. Продавець торгує там де є покупець”.

Міська влада Нововолинська піднімала питання стихійної торгівлі. Та вони зазначають, це не є в їх компетенції і такими проблемами повинна займатися поліція.

За кошти міського бюджету був встановлений паркан, щоб не здійснювали торгівлю на тротуарі. Та тепер продають і під ним.




коментарів: 3
  1. Краще я куплю з асфальту, де хтось плюне чи котик та собачка помітять територію. Фу-у-у!

  2. Краще я куплю з асфальту, де хтось плюне чи котик та собачка помітять територію… Фу-у-у!

  3. На сонці на жарі продавати молочні продукти це нормально ?
    Стихійний ринок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця