<

Втратив зір на одному оці: травмованого на очисних у Нововолинську чоловіка перевели в обласну лікарню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 25.05.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
308
/ коментарі 2

Одного з двох чоловіків, які 18-го травня знепритомніли і травмувалися у колодязі на очисних спорудах Нововолинська, перевели для подальшого лікування у Волинську обласну клінічну лікарню.

Як розповіла Суспільному телефоном лікарка-мікрохірург Руслана Назарчук, травмований чоловік втратив зір на одному оці.

“Його загальний стан нормальний, але перспектив щодо зору на оці нема.Там було проникаюче наскрізне поранення з втратою оболонок, провели хірургічну обробку повік”, – каже лікарка.

Зі слів директора Нововолинської міської лікарні, стан другого травмованого працівника водоканалу задовільний, його вже виписали з лікарні.

За фактом травмування працівників поліцейські розпочали досудове розслідування і відкрили два кримінальних провадження, – розповіла інспекторка Нацполіції області Марина Балдич. Спеціальну комісію для розслідування цього випадку створили в обласному управлінні Держпраці.

Нагадаємо, 18-го травня бригада Нововолинського водоканалу працювали на території місцевих очисних споруд. Один з працівників втратив свідомість та впав до колодязя. Його колега, рятуючи чоловіка, теж впав усередину. Обох доставили в місцеву лікарню та прооперували.




коментарів: 2
  1. Все так просто…взяти свідчення у всіх “дійових осіб”, перевірити документацію….і впаяти по самі ” помідори” винним. І не потрібно сміятись…в законодавстві і Правилах технічної безпеки” все давно прописано людськими життями. Цьому вчать.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер