<

Від 12 до 30 тисяч: які вакансії пропонують у Нововолинську та Володимирі із середньою та вищою зарплатою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:37 | 16.12.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
96
/ Коментарі відсутні

На Волині вистачає роботи фахівцям різних професій, однак найбільш затребуваними на ринку праці області наразі є професіонали інженерної справи, слюсарі, бухгалтери, будівельники та водії.

Про те, хто може заробляти від 12 до 30 тисяч в місяць, ВолиньPost розповіли у відділі організації надання послуг роботодавцям Волинського обласного центру зайнятості.

Вакансії у Володимирі-Волинському

На зарплату 12 тисяч в місяць шукають оброблювача птиці у Володимир-Волинський. Є декілька вакансій.

Запрошують на роботу також начальника зміни у промислову сферу на зарплату 12 000. Обов’язки – контроль ходу виробництва і виконання змінних завдань. За детальною інформацією звертатися: 03344-32115 (Коритко Ірина).

За проведення лабораторних аналізів по вхідному контролю сировини та контролю якості готової продукції на всіх стадіях виробничого процесу. У Володимирі-Волинському пропонують отримувати по 12 тисяч в місяць лаборанту хімічного аналізу.

Головному енергетику у Володимирі-Волинському обіцяють 12 270 гривень зарплати за виконання організації та технічно правильної експлуатації і своєчасного ремонту природоохоронного устаткування та енергосистем.

Лікарю загальної практики-сімейної медицини у Володимирі-Волинському пропонують 13 тисяч зарплати. Обов’язки – здійснення динамічного спостереження за станом кожного члена сім’ї з проведенням необхідного обстеження й оздоровлення за індивідуальним планом. Інформація за телефоном (03342)35644, Опейда Галина Михайлівна. Наразі є дві вакантні посади.

Інженеру з якості у Володимирі-Волинському пропонують 13 000 гривень в місяць. Фахівець повинен здійснювати контроль якості будівельно-монтажних робіт, контроль відповідності якості матеріалів, конструкцій та деталей, а також брати участь у розробленні, удосконаленні та впровадженні системи управління якістю. Телефон для інформації (0-33-42)2-05-26. Наразі ж дві вакансії.

Підсобному робітнику з відлову птиці у Володимирі-Волинському платитимуть 14 000 гривень на місяць.

У місті Володимир-Волинський шукають також зоотехніків на 15 000 гривень в місяць. Обов’язки: контроль процесів підготовки, посадки, вирощування птиці. Інформація за телефоном (03342)20526.

20 тисяч гривень в місяць пропонують машиністу автогрейдера у Володимирі-Волинському. Обов’язки: керування автогрейдером, виконання зрізань нерівностей, часткове поперечне та поздовжнє переміщання ґрунту, планування поверхні під час улаштовування кавальєрів тощо. Телефон для інформації: 0-3344-3-21-15 (Наталія Шаравага).

Вакансії у Нововолинську

13 160 гривень у Нововолинську готові платити економісту за проведення економічного аналізу, організацію планово-економічної роботи, участь у формуванні цінової політики підприємства та ведення оперативного обліку руху матеріальних ресурсів і наявності невикористаних виробничих запасів. Телефон для інформації: (03344) 3-21-15 (Наталія Шаравага).

У Нововолинськ також потрібні 6 гірничих майстрів на зарплату 13 500 гривень в місяць. В обов’язки входить забезпечення виконання затверджених змінних завдань, перевірка робочих місць перед початком зміни, проведення раціональної розстановки робітників на робочих місцях, здійснення контролю за виконанням робіт. За детальною інформацією звертатися по телефону: 03344-32115 (Коритко Ірина).

У місто Нововолинськ шукають двох прохідників, які займатимуться виконанням комплексних робіт з проходженням горизонтальних, похилих та вертикальних гірничих виробок по пласту, породі, змішаним забоєм вручну або із застосуванням гірничих машин і механізмів, а також оглядом забою і доведенням його до безпечного стану. За виконує роботи згідно з технічною, технологічною документацією і змінним завданням пропонують 14 тисяч заробітної плати. За детальною інформацією звертайтеся за номером (03344) 3-21-15 (Коритко Ірина).

Таку ж зарплату в 14 тисяч гривень пропонують у Нововолинську електрогазозварникам (наразі є дві вакансії). За детальною інформацією звертатися за номером телефону: 03344-32115 (Коритко Ірина).

Начальнику колони (автомобільної, механізованої) у Нововолинську пропонують 14 тисяч зарплати за виконання перевезень, дотримання ефективної та правильної експлуатації транспортних засобів. За детальною інформацією звертатися: 0-3344-3-21-15 (Сусукайло Ірина).

На посаду гірника очисного забою у місто Нововолинськ шукають 10 фахівців. За виконання комплексу робіт під час очисного виймання корисної копалини та робіт, пов’язаних з проведенням печей, просіків, гезенків, ортів, розрізів лав, монтаж камер згідно технології ведення робіт пропонують заробітну плату у 16 360 гривень. За детальною інформацією звертатися за номером телефону: 03344-32115 (Коритко Ірина).

Головному бухгалтеру у Нововолинську пропонують 28 000 гривень зарплатні. В обов’язки входить здійснення організації бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності та контроль за ощадливим використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, схоронністю власності підприємства. Вимагають знання ПК, 1С8 і Медок. Телефон для інформації :0-3344-3-21-15 (Наталія Шаравага).

Водієві у Нововолинську пропонують отримувати по 30 тисяч в місяць. Обов’язки – перевезення товарів за кордон на бусі. Вимагають наявність водійського посвідчення категорії В. Телефон для інформації: 03344-3-21-15 ( Тетяна Стебелько).

20 тисяч гривень в місяць пропонують машиністу автогрейдера у Іваничах. Обов’язки: керування автогрейдером, виконання зрізань нерівностей, часткове поперечне та поздовжнє переміщання ґрунту, планування поверхні під час улаштовування кавальєрів тощо. Телефон для інформації: 0-3344-3-21-15 (Наталія Шаравага).

Вакансії по Волинській області

Монтажнику сталевих та залізобетонних конструкцій готові платити винагороду теж 13 тисяч в місяць за виконання монтажних роботи середньої складності під час складання конструкцій будівель і споруд з окремих елементів під час будівництва мостів та тунелів. Роботи проводяться по Волинській області, вахтовий метод роботи. Деталі за номером: (03365) 2-14-69 (Аліна Миколаївна).

На будівництво шукають інженера з технічного нагляду на зарплату 15 000 гривень. В обов’язки входить організація і планування робіт, прийом об’єктів, оформлення проектно-кошторисної та ін. технічної документації, проведення технічних розрахунків, контроль грошових коштів при виконанні будівельних робіт. Вимагають досвід роботи та знання спеціалізованих комп’ютерних програм.

За доставку охолодженого м’яса Волинською та Львівською областями готові платити по 15 тисячВодієві потрібно своєчасно доставляти товар згідно маршруту, отримувати товар зі складу, розвантажувати та завантажувати його, знати супроводжувальний та товаротранспортний документообіг та підтримувати автомобіль в технічно-справному стані. Вимагають посвідчення водія категорії С1 (малотонаж 3,5 тонни). Телефон для інформації:03344-3-21-15 (Тетяна Стебелько).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця