<

Уточнені місця де в Нововолинську можливі підтоплення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 21.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У попередні роки в окремих районах шахтарського міста спостерігалося підтоплення, однією з причин якого стало закриття шахт.

Про те, як не допустити надзвичайних ситуацій у зв’язку з можливими паводками через різке потепління, велася мова на оперативній нараді під керівництвом заступника Нововолинського міського голови Володимира Рожелюка, – повідомляє Волинь.

Варто врахувати й той фактор, що у попередні роки в окремих районах шахтарського міста спостерігалося підтоплення, однією з причин якого стало закриття шахт.

Тому заздалегідь потрібно провести ряд робіт, так би мовити, на випередження. Завдання отримали начальник міського відділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області підполковник Іван Саюк, начальник виробничого управління комунального господарства Артем Жигалюк, начальник оборонно-мобілізаційного відділу міськвиконкому Валерій Оніщук, працівники інших відділів виконкому.

Уточнені місця, де можливі великі стоки води – це район вулиць Василя Стуса, Мічуріна, Шахтарська, біля супермаркету «Вопак» та міського озера. В першу чергу потрібно оглянути зливні споруди, перевірити водопомпи ЖЕКів. Наголошувалося також, аби працівникам міськвідділу поліції, рибоохорони звернути увагу на рибалок, які виходять на лід міського озера.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа