<

У Нововолинську відбудуться громадські слухання щодо встановлення тарифів на проїзд у маршрутках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 6.03.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

12-го березня о 15:00 відбудуться громадські слухання щодо підвищення тарифів на проїзд в міських автобусних маршрутах Нововолинська.

У приміщенні міської ради, кабінет 304, відбудуться громадські слухання щодо прийняття проекту рішення виконавчого комітету Нововолинської міськради «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування пасажирським автомобільним транспортом в режимах звичайному та маршрутному таксі», – повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Нагадаємо, що відповідно до проекту рішення регуляторного акту планують втсановити тариф на перевезення одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування пасажирським автомобільним транспортом в режимах звичайному та маршрутному таксі:

– на маршрутах № 1, 2, 2а, 6, 8 – 4,00 грн.;
– по маршруту № 13 «АС Нововолинська – смт. Благодатне» – 7 грн;
– по маршрутах №4 «6-ий М-н – дачний масив Прикордонник» – 10 грн, № 4а «Пожежна площа – дачний масив Прикордонник» – 7 грн;
– по маршруту № 14 «5-ий Мікрорайон – шахта №9» – 7 грн, від пожежної площі – 5 грн.

Попередньо повідомляли, що проїзд для дітей віком від шести до чотирнадцяти років встановлять згідно чинного законодавства – 75 % вартості.




коментарів: 5
  1. ТАК ЯК ВОНИ ЇЗДЯТЬ-ГРИВНЮ ШКОДА.3 ХВЮ БІЛЯ 15 М-НУ ,ТЕЖ САМЕ РИНОКІ ПОЖЕЖНА.А ПО ДОРОЗІ ПОВЗУТЬ ЯК ЛІНИВЦІ.ЖАААААХ.

  2. В них є графік відправки з кожної зупинки.А нащот старих автобусів,вони доїзжають своє і ніхто не купить нового.Тоді будемо ходити пішки.

  3. У Луцьку проїзд для дітей шкільного віку – 1 грн., для дорослих -4 грн.зрівняйте кілометраж обласного центру і нашого міста? Скільки це вже може тривати?

  4. В Луцьку з 15березня 5грн.В Ковелі з 1 березня 4грн діти 3грн В Володимирі теж буде 4грн діти 3грн.Діти віком від 6 років до 14 років 3грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок