<

У Нововолинську травмувався будівельник, впавши з висоти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 14.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3191
/ коментарів 9

Після падіння, з висоти чотири метри, у КНП «Нововолинську центральні міську лікарню», швидкою доставили 28-річного будівельника Петра.

Про випадок повідомляють на сторінці Нововолинської лікарні у фейсбуці.

Як зазначають, після проведеного огляду та обстеження потерпілому було встановлено діагноз:

“Відкритий відламковий перелом обох кісток лівої гомілки в середній третині, зі зміщенням. Забійна рвана рана задньої поверхні лівої гомілки”.

Після стабілізації фізіологічного стану хворого, провели оперативне лікування. А саме: фіксацію перелому кісток лівої гомілки в апараті зовнішньої фіксації (АЗФ) Ілізарова. Даний метод лікування сприяє ранньому функціональному відновленню колінного та гомілково-ступного суглобу і мобільності рухів хворого при відкритому переломі.

Операція пройшла успішно. При проведенні рентгенологічного обстеження – фіксація відламків задовільна.

Допомогу хворому надавали: завідувач травматологічним відділенням лікар-травматолог Брус Роман Богданович, лікар-анестезіолог Максимів Олексій Йосипович, сестра медична операційна Магдюк Людмила Анатоліївна.




коментарів: 9
  1. Мабуть, на І.Сірка, де на місці і фундаменті дорослої поліклініки – нашої з вами комунальної власності, яку будували 30 років за В. Сапожнікова, та так і віддали у чужі руки разом зі землею (26 сотих), відірвавши від цілісного лікарняного комплексу НВ ЦМЛ: там зводять висотний житловий будинок приватної забудови. Вам не болить душа, Нововолинці? Не шпигає в серце беззаконня? Яке вже ось, майже, три десятки років безкарно володарює в Нововолинську? І випадок цей, не поодинокий!

    • На Сірка будували 30 років поліклініку? Тут одне із двух – або нешановний такий гарний краєзнавець, шо не знає назв вулиць навіть у центрі Нововолинська, або це вже маразм. Третього не дано.

      • Помилитись може кожен,а де був ти,не шановний(м’яко кажучи) Славік,коли 30 років стояла недобудова і за рахунок якої багато чого було набудовано?….

        • Ех якби ж то була одинична помилка, а не регулярний потік збоченої свідомості, який цим казковим героєм щоденно транслюється з усіх-усюд…
          А на рахунок де був – та був там же де і ти, сашко, й разом з тобою! В тому ж місці, де наше місто і наша країна опинилася за ці 30 років! Бо якби тебе не було разом зі мною у тому гарному місці, то того “багато чого набудованого” певно не змогло б банально набудуватися, чи не так?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця