<

У Нововолинську працює переносний рекрутинговий пункт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 5.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
245
/ Коментарі відсутні

У рамках інформаційної кампанії з популяризації військової служби за контрактом та на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 21 червня 2016 року №286 «Про додаткові заходи забезпечення виконання в області планових завдань з відбору кандидатів на військову службу за контрактом» у місті створено переносний рекрутинговий пункт.

Функціонує він в місцях найбільших скупчень людей, а чергують у наметі та розповідають про переваги контрактної служби працівники військкомату. Будь хто з містян може підійти та ознайомитися з умовами вступу на контрактну службу до Збройних Сил України, отримати пам’ятку з повною інформацією, записатися до лав українського контрактного війська, – пише сайт міськради.

Роз’яснювальна робота проводилася на території міського Центру зайнятості. Працівники військомату розповідають, що інтерес до рекрутингового пункту великий: хтось, як тільки бачить людей у формі, обходить стороною, але й багато нововолинців підходять та цікавляться видами контрактів, умовами їх підписання та покроковими діями для остаточного зарахування на військову службу.

Працює рекрутинговий пункт з 9.00 до 16.00.

Окрім того, стенди з актуальною інформацією щодо військової служби за контрактом розміщено у приміщеннях

Нововолинської міської ради (просп. Дружби, 27),

міського Центру зайнятості (пров. Поштовий, 1),

відділу Держгеокадастру (м-рн Шахтарський, 40).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця