<

Ігор Гузь дав тиждень на ліквідацію підприємства “Екопротеїн”, інакше закривати його доведеться “силою”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 19.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
107
/ коментарів 6

19-го вересня у Нововолинську зібралися небайдужі громадяни разом з народним депутатом Ігорем Гузьом для вирішення питання неприємного запаху від фірми “Екопротеїн” та можливого порушення санітарних норм підприємством .

Нововолинці вирішили побачити, як працює підприємство з утилізації курячих відходів, через яке страждають мешканці 15-го мікрорайону. До громади приєдналися депутати Нововолинської міської ради Володимир Шаповал, Валерій Мних, активіст Руслан Влодарчик, помічники народного депутата Андрій Бокоч та Борис Карпус, також прибули працівники Нововолинської поліції. Для об’єктивної оцінки прийшли також працівники нововолинського лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України і представники місцевого державного споживчого стандарту.

Представники Нововолинської міської ради черговий раз проігнорували незадоволену позицію нововолинців.

dsc08835
dsc08794
dsc08806
dsc08798

Нардеп Ігор Гузь здійснив телефонний дзвінок до директора ВАТ “Оснастка” Віталія Марчука, який надав в оренду транспортний цех підприємству “Екопротеїн”. Керівник не підтримав ідею і заборонив наближатися до фірми, мотивуючи це тим, що зібралося надто багато людей. За проханням та конкретним поясненням депутата, громаді вдалося здійснити візит безпосередньо до приміщення виробництва “Екопротеїн”.

Біля орендованого цеху ВАТ “Оснастка” працівників та керівних осіб фірми “Екопротеїн” не було. Приміщення з обладнанням було зачинено, але сліди діяльності були “свіжими”. За неофіційною версією фірма планує перебиратись на територію села Морозовичі, Іваничівського району.

Ігор Гузь, зазначив, що вриватися у зачинений цех, по суті, нема сенсу, але якщо підприємство “Екопротеїн” продовжуватиме виробництво і відповідно запах буде  надалі розповсюджуватися, то дії будуть радикальнішими. Через тиждень візит на фірму повториться, і якщо проблемні питання не ліквідуються, а власники “Екопротеїну” проігнорують запити, Ігор Гузь ламатиме двері та самостійно вивозитиме обладнання. Також важливо перевірити стан усіх належних документів та дозволів на діяльність такого типу виробництва.

dsc08838
dsc08822




коментарів: 6
  1. Це питання вже винесено на наступну сесію Нововолинської міськради.

  2. Підприємство вже переїхало в Морозовичі.
    Навіщо була ця показуха? Гузівської “свити” було більше ніж простих мешканців.
    Гузь просто приїхав піаритись.

    P.S.
    Чи є на цьому сайті цензура?)

    • це хто ж такий небайдужий?
      хто свита – Леся Дубик чи начальник поліції з замами?

  3. На 27.09.дозвіл на розміщення ЕКОПРОТЕЇНУ С.РАДА НЕ ДАВАЛА. до неї ніхто не звертався.це питання не обговорювалось з громадою. С.голова без згоди населення згоди не дасть-це знаю точно. Після звернення власника будемо обговорювати це питання привселюдно. За правдивою інформацією ідіть зразу в с.раду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця