<

Ремонт доріг у Нововолинську розпочався з нехтувань правилами дорожнього руху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:07 | 28.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

28-го березня у Нововолинську на вулиці Святого Володимира робітники, які зазначили, що працюють на  Коптюка, ремонтували дорогу. При цьому відповідних знаків, які б попереджали про ведення робіт та забороняли рух автомобілів, не було. Натомість біля пішоходного переходу стояв лише асфальтний каток, який і мав привертати увагу водіїв та перешкоджати руху автомобілів.

Ця ситуація спричиняла певні незручності не лише для водіїв, а й для самих ремонтників: одні, не розуміючи що дорога перекрита, змушені були виїжджати на бордюр та тротуар, інші – час від часу зупиняти роботу.

На запитання одного з автомобілістів, чому немає відповідних попереджувальних знаків та хто веде роботи, працівники підприємства віджартувалися, що вони з “горгазу”, а на знаки все одно ніхто уваги не звертає.

Для того, аби все ж таки визначити, чи порушують працівники приватної фірми Коптюка правила дорожнього руху, на місце події були викликані правоохоронці. Зазначимо, що  до їхнього приїзду привезли та встановили невеличкі дерев’яні огорожі.

«У наявності дорожні знаки є, але ми ж не одні працюємо у місті», – пояснив ситуацію представникам поліції один із працівників.

Правоохоронці зауважили, що у такій ситуації, коли каток стоїть майже на пішохідному переході, мають право скласти постанову про зупинку та стоянку у непризначеному для цього місці, адже мінімальна відстань у такому разі має становити 10 метрів.

Поліціянти зазначили, що такі роботи без попереджувальних знаків проводити не можна та провели профілактичну бесіду з працівниками.

На місце подій викликали і заступника міського голови Володимира Рожелюка.

«Журналісти нехай виконують свою роботу. Краще допомогли б робити, ходите тут», – сказав заступник мера.

А ще додав, що роботи потрібно провести за два дні, поки відповідні погодні умови.

«Що важливіше: порушення чи нормальна дорога? Не заважайте працювати. Машиною було перекрито – і достатньо. Все одно нічого не зрозумієте, не та освіта. Інші люди дбають, щоб у місті все було нормально…», – відзначив Рожелюк.

Та позиція заступника міського голови змінилася після того, як йому роз’яснили, що порушення все ж таки є.

Журналісти інтернет-видання «БУГ» поспілкувалися з водіями міських автобусних маршрутів. Перевізники зазначили, що їх не попереджали про ремонтні роботи. Один із водіїв зауважив, що ледь не стикнувся зі спецтехнікою.

Зауважимо, що після приїзду правоохоронців та заступника міського голови знаки все ж таки були встановлені, а рух транспорту, відповідно, заборонений.




коментарів: 5
  1. ЩО ХОЧУТЬ-ТЕ І РОБЛЯТЬ.ЦЕ Ж ЇХ ПРИВАТНЕ МІСТО…ДЕ МОЖНА ТВОРИТИ БЕЗПРЕДЄЛ З ДОБРА ПАПИ.ПОБАЧИМ ЩО ТАМ НАЛІПИТЬ ТОЙ БРАКОЙОБ…

  2. Цитати великих людей,,Всеодно нічого не зрозумієте,не та освіта.Не заважайте нам красти гроші з міського бюджету”.Рожелюк поідь в Польшу і подивись,як порядні,чесні і не злодіі посадовці,проводять ремонти доріг.Що йе за ремонт,коли за рік одну і ту саму ямку замазують гівном.Ха таку халтуру Ви вже давно повинні посадити злодія Коптюка.Чи Ви також отримуєте свою частку з розкрадання грошей платникфв податків?

  3. Якобы люди дивилися один за одним допомагали друг друг як це роблять у Польши небулоб такого. Сам народ винен втому що происходить в город.

  4. так, сам народ винен,що таке “происходить”, бо голосують 20 років за бардак в місті і всіх влаштовує – одних мовчки красти, других мовчки мати прикрадати.А яка ж вцього крутелика освіта????

  5. Зробіть кільцевий рух біля заправки “ОККО”, та там не тільки машинами страшно їхати, там і пішки не пройдеш, аби ноги не поламати.
    Чому б вам не зробити такі самі дороги по всьому Нововолинську, хоча б як біля МІСЬКВИКОНКОМУ ?
    То ні… просто шлаком засипають околиці міста і все…
    Добре, що шлаком, бо сам на власні очі бачив, як ями засипали грунтом ( чорноземом ).
    Де правда ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця