<

У Нововолинську депутати перевірили роботу «Кроноспану»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:51 | 13.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

13-го липня депутати Нововолинської міської, волинської обласної рад відвідали підприємство «Кроноспан УА». Мета візиту — перевірка стосовно діяльності підприємства на предмет викидів шкідливих речовин. 

Члени комісії, в яку входять депутати міськради і профільні спеціалісти, вирішили з робочим візитом завітати і на підприємство ТзОВ «Кроноспан УА», аби детальніше обстежити його територію і ознайомитись із технологічними особливостями його роботи, заодно й перевірять дотримання норм і вимог екологічної безпеки.

Комісія працювала у такому складі: Руслан Соловйов, Володимир Шаповал, Богдан Бадзюнь, Віктор Марчак, Олег Приступчук, Віктор Ярема, депутат облради Борис Бабійчук.

Як відомо, «Кроноспан УА» є одним із найбільших промислових підприємств, які здійснюють свою виробничу діяльність на території Нововолинська і Іваничівського району.

Депутат міськради Володимир Шаповал у коментарі повідомив, що у цеху підприємства, де виготовляють плиту, дуже відчутний запах від виробництва.

«На підприємстві знали, що ми їдемо з перевіркою. До того ж, щоб зафіксувати порушення, необхідно залучити спеціалістів. За замірами, які робляться згідно їхнього аудиту, вміст шкідливих речовин під час викидів підприємства не перевищує гранично допустимі норми, але щоб пересвідчитись у цьому, потрібна допомога незалежних фахівців із відповідним обладнанням», – говорить він.

Депутат облради Борис Бабійчук повідомляє, що візит на підприємство – більш інформаційний, ніж контролюючий.

«Нам показали, які технології є на виробництві, які вжиті екологічні заходи. Піднімали також питання щодо стічних вод, що турбувало громаду (були підозри, що це відходи) – вся вода під час дощів збігає канавами у відстійники, які розташовані на території підприємства», – розповів Бабійчук.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/1802235306522230/




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця