<

У Нововолинському музеї відбувся День відкритих дверей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:40 | 19.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Уже 19 років у Нововолинську діє міський історичний музей. З нагоди свята  відбулася низка заходів, які розпочалися урочистостями. На них завітали представники міської влади, художники, майстри народного мистецтва.

– Приємно, що у Нововолинську є такий духовний осередок, який гуртує поціновувачів   історичної спадщини нашого міста   та об’єднує багатьох творчих   людей, – відзначила начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв»язків з громадськістю міськвиконкому Світлана Груй, – про це пише сайт міської ради Нововолинська.

– Тут поєднується минуле, сьогодення й майбутнє, виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій і любов до національного мистецтва.

Багато теплих слів звучало на адресу першого керівника музею Надії Войтюк . А сьогодні славні традиції продовжує молода команда у складі  нинішнього директора Тетяни Марценюк та зберігача фондів-організатора екскурсій Ірини Ромашко, котрі поповнюють  музейну справу, проводять пошукову роботу, відкривають нові імена рідного міста.

Усі бажаючі сьогодні мали можливість зробити фото з улюбленим експонатом. На завершення провели вікторину «Чи знаєш ти своє місто?».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа