<

У Нововолинській лікарні знову зможуть лікувати пацієнтів з COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:10 | 7.10.2021 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
1006
/ Коментарі відсутні

Нововолинська центральна міська лікарня отримала можливість госпіталізовувати хворих на коронавірусну інфекцію. У зв’язку з ростом випадків захворюваності НЦМЛ знову надали «ковідний пакет».

Як повідомив 7-го жовтня БУГу директор НЦМЛ Олег Шипелик, на лікуванні в закладі перебуває 9 пацієнтів. Хворих скеровують в інфекційне та «ковідне» реанімаційне відділення.

«Раніше, згідно наказу МОЗ, ми не могли лікувати пацієнтів з COVID-19, попри наявні усі умови. Однак зі зростанням випадків коронавірусної хвороби серед мешканців Нововолинської громади, разом із міським головою Борисом Карпусом, звернулися в ОДА та Міністерство охорони здоров’я, аби КНП «НЦМЛ» надали «ковідний» пакет.

Ми можемо якісно та в повному обсязі забезпечити медичною допомогою не лише мешканців Нововолинської громади, а й навколишніх громад. Як це було в період піку пандемії.

Наявний запас кисню, 100 ліжкомісць, є окремий інфекційний корпус. Зарезервовано 6 мобільних ковідних бригад. Маємо запас медикаментів та індивідуальних засобів захисту», – зазначив Шипелик.

Зазначимо, що зранку 6-го жовтня мер повідомив, що захворюваність на COVID-19 зростає у Нововолинській громаді з кожним днем. Володимир-Волинське ТМО не має змоги прийняти багато мешканців громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця