<

У Нововолинську виявили паліїв трави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 4.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ коментар 21

2-го квітня під час профілактичного рейду рятувальники та екологи зупинили паліїв.

Працівники Нововолинського МВ Управління ДСНС у Волинській області спільно з державним екологічним інспектором, працівниками Національної поліції та представником з Нововолинської міської ради, задля недопущення пожеж в природних екосистемах краю провели профілактичні рейди на території міста Нововолинськ.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи учасники рейдів у місті Нововолинськ виявлено 3 поліїв.

Одними роз’ясненнями не обійшлося, палії понесуть відповідальність відповідно до статті 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ДСНС нагадує: категорично забороняється спалювати сміття, розводити багаття поблизу лісових насаджень, сухої рослинності та залишати недопалки чи сірники на трав’янистій підстилці. Необхідно пам’ятати, що порушення правил пожежної безпеки несе загрозу не лише навколишньому середовищу, але й, в першу чергу, вашому життю та здоров’ю!




коментарів: 21
  1. Сволочі!!! Як проста людина на своєму огороді спалить сміття , то завдасть великої шкоди довкіллю і її штрафують. А я кроноспан всіх травить формальдегідами, пан курчас своїм трупним запахом на весь Нововолинськ смердить що не можна вікна відкрити — то норма. І вони строють Україну європейську падли майдануті. І так всі хто молодий і з головою виїжджать з тієї України…залишаться тут одні пенсіонери скоро і герої які в Києві на камерцу кричать “хероям слава..”

    • Правило “мій дім – моя фортеця”, здається не відміняли. Нехай покажуть закон, який прямо забороняє, палити сміття на ПРИВАТНІЙ території.

      • Кажуть в Росіі не має свободи слова, корупція, розруха. А в нас те ж саме!!! Тільки людина скаже правду як воно є і ти зразу агент кремля, бот, каша в голові…Самі лікуйтеся від маразма шановний.

    • Немужик ,ти не правий, не всі такі, до чого тут київ?. Закон є закон , палиш -димиш, лінуешся вивезти ПЛАТИ !!! Хроноспани/курчаки- то питання до влади і екологів

    • Реально ти якийсь неадекватний, до чого тут майдан та європейський курс України? Закони для того і створюють щоб їх виконували і прості і непрості люди, так само як і правила дорожнього руху.

    • Тобто якщо хтось смітить, то самому потрібно теж засиратися?) Спаленими рослинами ой як не добре дихати (і це лише одна з причин, чому не можна палити траву), причому їх палять звичайні люди. А потім кажуть, що це все підприємства і винні тільки вони. На фабриках такі ж самі люди (робочі так точно). “Якщо забруднювати все у повсякденному житті нормально, то чому б нам не викинути? Ніхто ж не дізнається”.
      Не хочу захищати ніяких підпраємств, але я давно не чула ніяких запахів від фабрик, на відміну від паленого листя, яке димить МАЙЖЕ КОЖЕН ДЕНЬ…

  2. людей в чорному жаба походу давить що свого власного участка може й не мають то до чужих лізуть з претензіями)

  3. Нарешті! Давно пора! Правильно роблять. А то у нас “прості люди” вважають, що їм закони не писані, все на інших пальцем показують. Кожному треба починати із себе. Так тримати! Штрафуйте і далі. Ще треба конкретно взятися за хитромудрих торгашок, які продають продукти прямо на дорозі біля стадіону. Їм і прилавки, і лавки, і навіс поставили, але вони “розумніші” за всіх і плювали на всі правила і норми

  4. Патріоту,
    В цьому році проста людина загинула, спалюючи просте сміття на свому простому городі. Це була проста жінка , старша за дається 30 років, у Харківській області, а якби простий дільничий влупив би їй простий новий штраф, можливо і врятував їй життя. Я її не знаю, і не знаю чи сказав би хто з рідних чи сусідів добре слово про цю жінку, пішла з життя людина по дурості.

  5. Так,суху траву палити не треба,це дуже страшно коли полум’я піднімається вище будинків.Але зараз весна, всі підрізають дерева,куди дівати гілля. Машини,які зибирають сміття,гілля не беруть.

  6. Закони приймають господа для захисту своїх интересів, а бидло повинно їх просто виконувати, не роздумуючи про всякі кроноспани

  7. Штраіанули людину, яка палила гілля з дерева на власній території, а ті що палять траву на полях і гинуть тварини не штрафують. Ось де справедливість!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер