<

У Нововолинську провели футбольний турнір пам’яті Грицюка: переможцем змагань став місцевий «Новік»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 4.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Упродовж двох днів 2-го та 3-го жовтня у Нововолинську проходив 14-й  міжнародний футбольний турнір серед юнаків, присвячений пам’яті Олекандра Грицюка.

Попри дощ та несприятливу погоду юні футболісти запекло змагалися за першість у турнірі, – повідомляє Нововолинськ.com.

Нагадаємо, цьогоріч, окрім українських спортсменів, позмагатись за кубок переможців приїхали команди з Білорусі та Словаччини.

Словаки на турнір до Нововолинська приїхали вперше та разом із своїм тренером, мером міста Стропкова, створили на футбольній ниві міста справжній фурор. До слова, очільник словацької команди Ондрей Брендза є суддею Ліги Європи УЄФА, а також працював арбітром на матчах за участю команд Вільяреал, Атлетіко, Рапід, Алкмар.

Отож, після закінчення поєдинків стали відомими результати. Їх оголосили на урочистому закритті турніру у Будинку спорту СОКу «Шахтар». Так третє місце зайняла команда із Ковеля, друге вибороли спортсмени із Стропкова, а беззаперечними переможцями та фаворитами турніру стали футболісти міської команди «Новік».

Усі гравці були нагороджені кубками, грамотами, солодощами та приємними призами, окрім цього відзначили й футболістів у окремих номінаціях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця