<

У міській бібліотеці Нововолинська було презентовано фільм «Джерело енергії, що змінить Україну»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:38 | 28.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

25 листопада у центральній міській бібліотеці Нововолинська  було презентовано фільм «Джерело енергії, що змінить Україну» з ініціативи Проекту USAID «Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород», в рамках якого на Полтавщині розроблялися й втілювалися сталі рішення із заміщення природного газу місцевою біомасою в централізованих системах теплопостачання. 

Глядачами фільму були учні 10 класу школи №2 м.Нововолинська.

Фільм популяризував впровадження  альтернативних джерел енергії, поширив досвід здійснення важливого українського  прориву. На прикладі миргородського біоенергетичного проекту продемонстровано, що  Україна навіть на рівні невеликих міст відкрита для інноваційних технологій і рішень.

Переглянувши фільм, учні переконалися, що реалізація біоенергетичних проектів — це вже сьогодення для України і реальна перспектива заміщення природного газу, здобуття енергонезалежності, формування нових ринків (у т.ч. і ринку соломи, якого в  Україні практично не має).

Команда проекту «Перший крок у переході на відновлюванні джерела енергії у м.Нововолинську»   долучилася до організації показу фільму. По закінченні якого провели вікторину на тему «Енергозбереження». Переможці  якої були нагороджені призами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця