<

У Іваничівському та Шацькому районах повним ходом триває підготовка до Європейських днів добросусідства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 8.07.2015 / Іваничі, Нововолинськ, Шацьк /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Кудрявцева відбулася робоча нарада з питань підготовки та проведення Європейських Днів Добросусідства у 2015 році.

– Це дуже важливий захід для волинян, який вже десять років проходить на теренах області, – зазначив Сергій Кудрявцев. – Насамперед це потрібно для посилення міжнародної співпраці з Польщею, створення нових проектів, обміну досвідом, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Під час наради обговорювали основні організаційні питання  підготовки та проведення Європейських Днів Добросусідства у Іваничівському, Шацькому районах та місті Нововолинську. Зокрема йшлося про кошториси, облаштування територій, забезпечення освітлення на визначених місцях, підготовку доріг, заходи безпеки, забезпечення доїзду людей, відкриття віз для перетину кордону, організацію культурних заходів та інше.

Тож на території Іваничівського району заходи планують проводити орієнтовно  23 серпня. Що ж стосується Шацького краю, то заплановані заходи відбуватимуться 6-9 серпня,  більша частина яких – на території польської сторони. В районі планують провести велосипедне ралі.

У Нововолинську теж обговорено всі організаційні питання з польською стороною. Також заплановані спортивні змагання, виступи музичних колективів.




один коментар
  1. Фігня то все. Кошторис, як у Львівській області а дійство на 2 щаблі нижче.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця