<

У Благодатному волонтери організації БУР почали реалізувати соціальні проєкти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 11.09.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Волонтери благодійної організації «Будуємо Україну разом» (БУР) 10-го вересня в селищі Благодатне познайомились з громадою та презентували свій проєкт.

В Благодатне БУР запросив селищний голова Олександр Топорівський.

Юлія Бридун, менеджерка культурно-освітньої програми БУР табору, розповіла, що разом із мешканцями селища будуть реалізовані такі цілі:

 “Облаштуємо зону відпочинку у сквері, відремонтуємо приміщення молодіжного театру та допоможемо двом сім’ям із ремонтом житла “.

Окрім того, можна і весело відпочити за розмовами, тренінгами та майстер класами, кінопереглядами під відкритим небом.

10-го вересня було представлення та знайомство із волонтерами на центральній площі селища. Уже 11-го вересня команда почала працювати у Палаці культури Благодатного та в сквері.

Як розповідає Суспільне, 20 волонтерів з різних куточків України протягом 10 днів молодь планує облагородити сквер за будинком культури. Там встановлять комплекс з оригінальних лавок для відпочинку місцевих та проведуть освітлення.

Усі 10 днів молоді люди житимуть в одному із залів місцевого палацу культури. Кожен учасник поїздки має власний спальник. Харчуватимуться учасники проєкту у місцевому кафе. Гроші на це виділило Міністерство молоді та спорту.

Заявку на приїзд волонтерів у селище громада подала ще торік. За участь у проєкті Благодатне змагалося ще із майже сотнею громад. За 2020 рік волонтери навідаються ще у 12-ть громад переможниць в різних куточках України.

“Будуємо Україну Разом” (або просто БУР) – це волонтерська програма, завдяки якій ти зможеш подорожувати, досліджувати Україну та допомагати потребуючим людям. Щороку ми залучаємо молодь з усієї України, щоб разом відвідати різні містечка України і допомогти сім’ям у скруті відновити їхні домівки, а також підтримати місцеві громадські простори та молодіжні платформи. Через спільну працю та корисний відпочинок в колі однодумців, ми хочемо сформувати в молоді почуття довіри одне до одного та відповідальності за свою країну. Ми переконані, що велике починається з малого, а змінивши життя однієї людини, можна змінити ціле суспільство.

“Якщо не я, то хто?”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця