<

У Благодатному встановлять тарифи на послуги з вивезення сміття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 18.10.2021 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
523
/ Коментарі відсутні

Виконавець послуг з вивезення побутових відходів на території селища Благодатне попереджає споживачів про намір встановлення тарифу на вивезення сміття.

Загальний розмір планового тарифу на збирання та перевезення твердих побутових відходів – 82,41 грн/м3 для всіх споживачів послуг, повідомляють на сайті міської ради Нововолинська.

Вивезення побутових відходів надаються за графіком виконавця.

Причини підвищення тарифу:

  • зміни в законодавчій базі України (Постанова Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року №1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» (зі змінами);
  • підвищенням мінімальної заробітної плати;
  • зростанням ціни на паливно-мастильні матеріали, збільшенням ціни на автозапчастини, витрат матеріально-технічного забезпечення, тарифів на електроенергію, збільшенням витрат на послуги Укрпошти.

Коригування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів проводилось у травні 2019-го року згідно з рішенням виконавчого комітету Благодатної селищної ради. В структуру чинного тарифу були закладені показники, які змінились протягом 2019-2021 років.

У зв’язку з цим чинні тарифи на послуги з вивезення побутових відходів є збитковими та не відшкодовують витрати, необхідні для здійснення підприємницької діяльності.

З метою забезпечення стабільного та якісного надання послуг з поводження з побутовими відходами виникла потреба в перегляді чинних тарифів до економічно обґрунтованого рівня, що дозволить забезпечити належний рівень надання послуг.

Як зазначають, зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дати опублікування цього оголошення за адресою:

проспект Дружби, 27, м.Нововолинськ, 45400 (Виконавчий комітет Нововолинської міської ради за адресою).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця