<

Центральний ринок у Нововолинську 9 травня відновить свою роботу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 8.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарі 4

З 9-го травня підприємці, які продають продовольчі товари, зможуть реалізовувати свою продукцію на Центральному ринку у Нововолинську.

Таке рішення прийняли на зборах підприємців, що пройшли зранку 8-го травня на Центральному госпрозрахунковому ринку за участі директора ринку Ігоря Федоришина.

До слова, на місці немає представників Держпродспоживслужби. Як зазначають, в них відбувається нарада.

Повідомляють, що торгувати зможуть лише ті підприємці, які продають продовольчі товари. Для роботи вони повинні дотримуватися встановлених санітарних норм: наявність захисних екранів, розмітки, деззасобів, масок та рукавиць. Товар, який не підлягає термічній обробці, повинен бути у плівці.

Проте, підприємці, що реалізовують промислові товари, також вимагають дозволити їм працювати. Як зазначає Федоришин, інформації про відновлення продажу даних груп товару, немає.

Вирішили, що підприємці будуть працювати по черзі через одного, встановлять відповідний графік, щоб дотримуватись відстані у 3 метри між торговими рядами.

Буде відчинено два входи у ринок. Кількість людей, які одночасно можуть перебувати на ринку, контролюватимуть. Проводитимуть температурний скринінг покупців.

Дотримання санітарних норм будуть перевіряти представники Держпродспоживслужби.

«Дуже прошу не продавати за територією ринку. Інакше його взагалі закриють. Три порушення – і робота ринку припиняється», – говорить директор.

До слова, торгівля за воротами таки є. І як розповіли БУГу, у четвер 7-го травня сільськогосподарську продукцію також продавали під ринком.

Нагадаємо, 7-го травня відбулись збори підприємців на ринку біля стадіону за участі держпродспоживслужби, після чого їм дозволили відкриватись з 8-го травня.




коментарів: 4
  1. А як транспорт,коли почнуть працювати міські маршрути,а також маршрути до дачних масивів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер