<

Телефон і гроші з картки: в Іваничах судили чоловіка, який обікрав працівника шахти №9 «Нововолинська»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 1.12.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Уродженець Нововолинська, який працює підземним електрослюсарем на ДП «Шахта Степова» на Львівщині, вчинив на Іваничівщині низку крадіжок. Через це опинився на лаві підсудних.

Справу розглядав Іваничівський районний суд.

Так, 12-го лютого 2019 року близько 9:00, перебуваючи в приміщенні загальної роздягальні ВП шахта №9 «Нововолинська» в селі Литовеж, чоловік викрав з кишені куртки мобільний телефон, вартістю 1500 гривень.

На цьому зловмисник не зупинився. Цього ж дня крадій зняв з двох поцуплених банківських карток по 5 тисяч гривень.

Всього злодій завдав потерпілому матеріального збитку на загальну суму 11 тисяч 600 гривень.

До слова, чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки й повторно вчинив корисливий злочин під час іспитового строку.

Під час судового засідання сторони уклали угоду про примирення, якою затвердили відсутність матеріальних і моральних претензій з боку потерпілого. Крім того, крадій повністю визнав себе винним у вчиненні кримінального правопорушення.

Дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним у таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно, і призначив йому покарання у виді 2 років 6 місяців обмеження волі.

Однак, звільнив його від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 2 роки, не вчинить нового злочину.




коментарів: 2
  1. Крадуни красавчики. Забирають не силою а хитростю. Если делать-то красиво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця