<

Судитимуть директора коледжу й підрядника у Нововолинську, яких підозрюють у крадіжці понад 100 тис. грн бюджетних коштів

11:17 | 9.06.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3289
/ коментарів 5

Судитимуть директора приватного підприємства та директора коледжу у Нововолинську за попередню змову службового підроблення, а також заволодіння чужим майном та його розтрати шляхом зловживання службовим становищем в умовах воєнного стану.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Нагадаємо, у Нововолинську директора коледжу й підрядника підозрюють у крадіжці на понад 100 тис. грн бюджетних коштів.

Слідство встановило, що підприємство згідно з укладеним у грудні 2022 року договором виконувало роботи із поточного ремонту приміщення коледжу.

При цьому директори товариства і коледжу вносили у акти виконаних робіт завідомо неправдиві відомості про обсяги робіт та їх вартість, а також підписували ці акти.

На підставі підроблених документів кошти, в тому числі і понад 117 тисяч гривень за не виконані роботи, були перераховані із бюджету на рахунки підприємства.

Далі – слово за судом.

Нагадаємо, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




коментарів: 5
  1. Паша Танчев ти наступний! Думаєш і надалі безкарно будеш тринькати державні кошти? Скоро і тебе за одне місце візьмуть, ти і далі не каєшся, закриваючи собі і собі подібним зарплату по 70000. Хлопці ті що служать таких зарплат не мають!

    • А малювання доріг в Нововолинську?… Особливо під зиму…до дня шахрая…

  2. А чому не вказані особистості і номер коледжа? Якщо це таємниця слідства, то до чого публікація у ЗМІ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа