<

Усі школи Нововолинської громади відновили очне навчання: вакциновані 100% працівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 16.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
753
/ Коментарі відсутні

Учні усіх 12 шкіл Нововолинської територіальної громади від 15-го листопада відновили очну форму навчання.

Про це Суспільному розповіла заступниця начальника міського управління освіти Наталія Тарасенко.

“Загалом у Нововолинській тергромаді понад 6 тисяч учнів та 700 працівників шкіл. З них – 564 педагоги”, — каже Наталія Тарасенко.

З її слів, працівники чотирьох шкіл Нововолинської тергромади пройшли повний курс вакцинації двома дозам. У решті закладів є працівники, які мають одну дозу вакцини, їх допустили до роботи після зданих ПЛР-тестів.

У Нововолинському ліцеї № 3 з 15-го листопада учні середньої та старшої школи повернулися за парти.

“У цьому навчальному закладі 71 працівник та 722 учні. Усі вакциновані двома дозами, нікого з працівників ліцею від роботи не відстороняли”, — каже директорка Наталія Руга.

Вчителька географії Тетяна Предко розповідає: рік тому у школі на коронавірус захворіли 18 вчителів. Вона була однією із тих педагогів, які теж перехворіли. Тому тільки, як з’явилась вакцина — жінка провакцинувалась.

“Нині у ліцеї немає жодного хворого на COVID-19 працівника та учня. Батьків у приміщення школи не пускають. У ліцеї щодня усім міряють температуру, дотримуються дистанцій та маскового режиму”, — каже Наталія Руга.

Зі слів заступниці начальника міського управління освіти Наталії Тарасенко, у Нововолинській громаді на дистанційному навчанні залишається лише один клас Грибовицької гімназії. Там вчитель захворів на COVID-19. Після його одужання діти повернуться за парти.

Нагадаємо: Учні 5-11 класів Нововолинської громади переходять на очну форму навчання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця