<

Шостий рік тривають суди щодо мешканців Нововолинська, яких звинувачують у вимаганні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 9.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарів 16

Шостий рік на Волині тривають суди щодо мешканців Нововолинська, які нібито «кришували» підприємців і вимагали від них гроші за можливість вести бізнес на території міста.

Однак цього ні слідство, ні суд не можуть довести уже роками, ‒ повідомляє ВолиньPost з посиланням на сюжет  ТРК Аверс.

Так, у 2010 році правоохоронці, назбиравши низку доказів від постраждалих, розпочали досудове розслідування, а обвинуваченим оголосили про підозру. «Вони обвинувачувалися за частиною 4 статті 189, частиною 2 статті 189. Тобто, у вимаганні грошових коштів, майнових прав від громадян. Ковельський міськрайонний суд обвинувальний акт повернув прокурору», ‒ розповів прокурор Володимир Ковальчук.

У грудні 2015 року Ковельський міськрайонний суд, не розглянувши справу, повернув матеріали прокурору, через те, що там нібито не все в порядку з даними про постраждалих. Та прокурор із цим не погодився і подав апеляційну скаргу. Однак, заслухавши всі сторони, колегія суддів прийняла рішення не в користь прокурора.

За цей час постраждалі в провадженні з невідомих причин почали відмовлятися від наданих раніше свідчень. Постраждалі ж заявили, що слідчі сфабрикували справу. Тож, стражі порядку взялися дорозслідувати провадження, після чого знову направили до суду. Проте справу вкотре повернули.

«Справу дійсно ми не можемо розглянути вже декілька років, через те, що рішення суду виносилися, на дорозслідування відправлялося. Потім все знову направлялося до суду. Зараз знову обвинувальний акт повернули», ‒ прокоментував прокурор Олександр Воробій.

Оскільки на засідання не з’явився один із обвинувачених та захисники, розгляд справи знову відклали.




коментарів: 16
  1. от і наше правосуддя. гнила система. і цей. поверніть-но бідолагам гроші за дорогу)))

  2. строят из себя невиновных.если бы все люди написали заявления.которых они запугивали.пожизненого мало было бы

  3. Ну, так, це ж “добропорядні” та “невинні” громадяни з відомої гоп-компанії. Бугаї ще ті… Свідки та постраждалі не вороги собі та при здоровому глузді ще, тому і відмовляються від свідчень, бо їм потім може ненароком цегла на голову впасти або ніж з-під корча вилізе та встромиться у ребра.

  4. эти псевдобандиты занимаются беспределом с 2004 года,вопрос один как столько лет они не попали в поле зрения нововолынской милиции(оборотней в погонах)?столько лет крышевались кем?

  5. Шановні журналісти ,краще напишіть де знаходиться слідчий який відкрив сфабриковану справу.

  6. кришували тих хто сам вів не чесний бізнес.так що нема чого на дзеркало грішити …

  7. А хтось помітив,що і тут у захисниках “безневинних” покидьків той же адвокат Шостак?

    • это тот Шостак который сначала таких Бандюков ловил а теперь защищает.за бабки.праститутка продажная а не адвокат

    • Нє, в дитинстві я била по пиці кожному, хто до мене протягував лапи.
      А в дорослому віці навчилась вирізняти адвоката від покидька.))

  8. Це трутні і їм не місце на волі якщо бандюкі то хай на тюрьмі блатують а не на волі логічно.

    • Слушать таймуразович Не тебе решать кому сидеть а кому нет а то что милиция действительно беспределом занимается этого никто не видит ты если жизнью обиженный а она их только наговаривают обиженные люди

      • ты щитаеш что на них наговаривают.Бондарь как занимался ВЫМОГАТЕЛЬСТВОМ так и занимаетса.хоть и под следствием.наверно на зону хочет.если сейчас кто нибудь напишет заявление.СЯДЕТ.ТАМ ЕМУ И МЕСТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа