<

Сапожніков запевнив, що повернуть світло жителям нововолинського будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 4.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

У Нововолинську рішучі мешканці будинку по вулиці Нововолинській, 53, які п’ятий день сидять без світла, згуртувалися і пішли в міську раду. Мер запевнив, що завтра, 5-го вересня, електроенергія з’явиться.

Нагадаємо, мешканці 1-го та 2-го під’їзду колишнього гуртожитку від ночі з п’ятниці на суботу не мають вдома світла. Від ранку на місці працює ПАТ «Волиньобленерго», щоб встановити причину.

Жителі будинку прийшли до стін Нововолинської міської ради. Зустрілися з ними міський голова Віктор Сапожніков та його перший заступник Андрій Сторонський.

Мер запевнив, що причину поломки знайшли і повністю за бюджетні кошти до завтра ремонтні роботи завершать.

Сторонський зазначив, що роботи не могли розпочати раніше, бо потрібна техніка лише одна на область.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/422515668274648/




один коментар
  1. “…потрібна техніка лише одна на область…” – 100% брехня. В Нововолинську, як мінімум, дві ліцензовані організації мають таку “техніку”. Нескладний генератор підключається до кабеля, приблизно над прокладеним кабелем пройтись з вловлювачем імпульсів – знаходимо місце пошкодження. Розкопка, зачистка, опресовка, ізолювання – 3-4 години роботи. В суботу ввечері люди мали би тішитись електроенергією. Але, пані на попередньому відео правду каже – “…тут прості люди живуть…”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер