<

Нововолинці, які залишилися без світла, готові йти під стіни міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 4.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Мешканці колишнього гуртожитку по вулиці Нововолинській, 53 у Нововолинську, які п’ятий день сидять без світла, збираються йти під стіни міської ради.

Як вже повідомлялося, сьогодні, 4-го вересня, за кошти виділені ЖКО, ПАТ «Волиньобленерго» здійснюються роботи по пошуку місця поломки.

Та ніяких гарантій, коли з’явиться світло в будинку, не дають. Саме цим занепокоєні жителі вулиці Нововолинської.

Окрім того, їх турбує доля боргів і що за словами посадовців, грошей на ремонт кабелю немає, бо жителі гуртожитку не платять за комунальні послуги. Частина ж мешканців обурюється, бо платить вчасно і не може зрозуміти, чому через борги людей, які тут не проживають чи навіть вже померли, повинні страждати усі.

Кажуть, що найбільші борги мають померлі мешканці.

«Волиньобленерго» шукає причину знеструмлення будинку.

Директор ЖКО Нововолинської міськради Олени Чайка контролює процес роботи. Вона розповідає, що зі вчора цілий день займається цією проблемою. Через борги мешканців гуртожитку, оплату за електроенергію здійснюють за рахунок інших будинків. Крім того, житлове приміщення не розраховане на таку кількість електроприладів, які вмикають в квартирах.

“Коли знайдуть причину, «Волиньобленерго» виставить рахунок для проведення ремонтних робіт УЖК. Та для вирішення цього особливого випадку потрібно буде звертатися до міського голови, бо необхідна немаленька сума коштів. Впевнена, він допоможе та знайде гроші”, – сказала Чайка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя